Reklam

Narlıdere'de 23 Nisan Coşkusu

EGEOLAY /23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu şekilde kutlamaya hazırlanan Narlıdere Belediyesi, Pir Sultan Abdal Parkı içinde Çocuk Şenliği düzenleyecek.

Narlıdere'de 23 Nisan Coşkusu
Editör: Ege Olay
18 Nisan 2019 - 12:43
Palyaço gösterileri, zıp zıp, kaydıraklar ve çeşitli aktivitelerin yer alacağı şenlikte, çocuklar için çeşitli sürprizler de yer alacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “23 Nisan’ın 99. Yıl dönümünde, tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu coşkumuza ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

 

OYUN PARKURLARI, İKRAMLAR

Narlıdere 23 Nisan Çocuk Şenliği, Narlıdere Belediyesi ve Mahalle Meclisleri’nin işbirliği ile Pir Sultan Abdal Parkı’nda, 23 Nisan Salı günü yapılacak. Şenlik alanında oyun parkurları kurulacak. Palyaço gösterileri, ücretsiz ikramlar da çocuklar ve aileleri için keyifli bir şenlik havası yaratacak. Şenlik, 14.00- 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

 

“TÜM ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu bayramda, hem çocuklar hem de aileler için özel sürprizler hazırladık. Birbirinden renkli etkinliklerin yer alacağı Çocuk Şenliğimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum