Narlıdere Belediyesi futbol seçmeleri yapacak

EGEOLAY/Süper Amatör Lig’de mücadele eden Narlıdere Belediyespor, 27-28 Temmuz tarihleri arasında futbol seçmeleri yapacak. Narlıdere ve çevre ilçelerde ikamet eden 1989 ve 2000 yılları arasında doğan futbol tutkunları seçmelere katılabilecek.

Narlıdere Belediyesi futbol seçmeleri yapacak
Editör: Ege Olay
19 Temmuz 2019 - 11:50
YENİ YILDIZLAR YETİŞECEK

Narlıdere’de yaşayan gençleri spora yönlendirmek için çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, Belediye Spor için futbol seçmeleri düzenliyor. 27 Temmuz Cumartesi ve 28 Temmuz Pazar günleri yapılacak olan seçmelerde, 1989 ve 2000 yılları arasında doğan futbol tutkunları katılabilecek. Etkinlik, Narlıdere ve çevre ilçelerden gelecek sporculara da açık olacak ve saat 17.00’de başlayacak. Teknik ekip tarafından değerlendirilecek olan futbolcular, yeni sezonda Narlıdere Belediyespor’un formasını giyme hakkını kazanacak. Seçmelere katılmak isteyenler 2397316 numaralı telefondan bilgi alabilecek ve kayıt yaptırabilecek.

 

“TÜM FUTBOL TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için çalışmalar yürütüyoruz. Narlıdere Belediyespor da bu çalışmalarımızda önemli bir yer tutuyor. Yeni sezon öncesi yapılacak olan seçmelere, ilçemizin, yöremizin gençlerini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum