Narlıdere Ata'nın huzuruna çıktı!

EGEOLAY /Narlıdere Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde, Anıtkabir ziyareti düzenledi. Başkan Ali Engin’in öncülüğünde gerçekleşen ziyarete, meclis üyeleri, muhtarlar ve Narlıdereliler katıldı. Başkan Engin “Atatürk’ün yaktığı ışık hiç sönmeyecek. Sonsuza kadar O’nun izinden yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Narlıdere Ata'nın huzuruna çıktı!
Editör: Ege Olay
10 Kasım 2019 - 13:23
NARLIDERE ATASININ HUZURUNDA

Narlıdere Belediyesi, Ulu Önder Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin yıldönümü olan 10 Kasım’da Anıtkabir’deydi. Meclis üyeleri, muhtarlar, CHP İlçe yönetimi, Kadın Danışma Merkezi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile Narlıderelilerden oluşan yaklaşık 200 kişilik grup, aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. Narlıdereliler, ellerinde karanfiller ve Türk Bayrakları ile Ata’ya minnetini sundu.

 

“EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Her yıl olduğu gibi, bu yıl 10 Kasım’da da sonsuz özlem ve bağlılıkla, Atamızın huzuruna geldik. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 81. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyor; bize emanet ettiği Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Rahat uyu Atam. Devrimlerinin bekçisiyiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum