Reklam

Nar Kabuğu Sirkesi Mucizesi

EGEOLAY /İzmir Torbalı'lı Mehmet Barut, dünyada nar kabuğu sirkesini üreten ilk kişi olarak kayıtlara geçti.

Nar Kabuğu Sirkesi Mucizesi
Editör: Ege Olay
06 Ekim 2020 - 11:16 - Güncelleme: 06 Ekim 2020 - 20:50
Uzun yıllardır reiki ve masaj yöntemi ile insanlara şifa dağıtan Mehmet Barut (61), Torbalı Çakırbeyli Köyü’nde uğraştığı organik tarım sayesinde nar kabuğunun sirkesini üreterek dünyada bir ilke imza attı. 20 yıldır organik topraklarda nar üretimi yapan ve nar meyvesinin insan yaşamındaki faydalarını araştıran Barut, kendine has formülü ile ürettiği nar kabuğundan yapılan sirke mucizeler yaratıyor. 2017 yılında bu yana nar kabuğu sirkesi üreten ve faydalarını görenlerin birbirlerine anlatmasıyla her geçen gün talebi artığını belirten Mehmet Barut, “Talepler çoğalması üzerine NKS markalı nar kabuğu sirkesi markasını alıp seri üretime başladık.





Türkiye’nin en önemli üniversitesi Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Ana bilim Dalı Araştırmasına göre nar kabuğu sirkesinin mucizesi saymakla bitmez. En çok talep edenler arasında kan şekeri, tansiyon, damar tıkanıklığı rahatsızlığı yaşayanlar var. Bir de fazla kilo sorunu yaşayan bayanlardan istek çok oluyor. Aslında pek çok hastalığa karşı koruma özelliği var. Kurulan tüm organik fuarlara katılarak broşür, afiş ve tanıtımlarımızla nar kabuğu sirkesinin mucizelerini anlatmaya çalışıyorum. İnsan sağlığına faydamın olmasından çok mutluyum” diyor. Tamamen hijyenik koşullarda nar kabuğu sirkesini üreten Mehmet Barut (0532 638 69 59) reiki ve masaj yöntemi ile insanlara şifa dağıtmaya devam ediyor.

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognazi Ana bilim Dalı Araştırmasına göre; yapılan araştırmalarda nar kabuğunun, suyunda daha çok c vitamini, potasyum, demir, B1, B2, flavitler, fenalik birleşenler ve antioksidanlar içerdiği tesbit edilmiştir. 

NAR KABUĞU SİRKESİ MUCİZESİ

**İnsan vücudunda kan şekerinin kullanılmasını sağlayan insülinin sağladığı pankreas beta hücrelerini aktive ederek diabetli hastalara, kalp ve damar sorunu onlanlara önemli fayda sağlamaktadır.

**Damar sertliğine yol açan kötü huylu kolestrolü (LDL) düşürür.

**İshali keser bağırsak parazitlerini temizler, hemoroid tedavisini desteklemektedir.

**Kilo vermeye ve kansızlık tedavisine yardımcı olur.

**Damar tıkanıklıklarını açar, tansiyonu dengeler.

** Meme, yemek borusu, cilt bağırsak, prostat ve pankreas kanserlerinde anti-kanser özelliği gösterir.

**Karaciğer yağlanmasını engeller ve ciltte olumlu etkisi vardır.

**Bağışıklık sistemini güçlendirerek, pek çok hastalıklardan korumaktadır.





YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • Emrullah
    2 yıl önce
    Mehmet abiden Allah razı olsun nefesimi açtı burnunu açtı çok güzel gerçekten memnun kalmasaydim yazmadım
  • Kazıklanan vatandaş
    2 yıl önce
    Mehmet usta allah razı olsun son kullanma geçmişini yeni iş açtık diye bize itelediler
  • Kazıklanmadınız !
    2 yıl önce
    Merhabalar sirke eskidikçe değer kazanır , herhangi bir son kullanma tarihi yoktur. Kazıklanma gibi bir durumunuz yoktur ...
  • Kazıklanmadınız !
    2 yıl önce
    Merhabalar sirkede son kullanma tarihi olmaz. Herhangi bir kazıklanma durumu söz konusu değildir ...
  • Kamil Öztürk
    3 yıl önce
    Mehmet Usta'dan Allah razı olsun. Eşimin kisti vardı. Mehmet ustanin nar kabuğu sirkesini duyduk ve kullanmaya başladık. Yaklaşık 6 -7 ay kullanımdan sonra yapılan kontrollerde kistin tamamen yok olduğunu gördük. İnanın bende eşimde o kadar rahatladık ki , şükür kurtulduk. Bir sıkıntısı olan varsa Mehmet ustayla konuşmanızı tavsiye ederim. Gerçekten nar kabuğu sirkesi bir mucize gibi.