Nar Çiçekleri'ne yeni yuva!

EGEOLAY/Okul öncesi eğitim çalışmalarıyla dikkat çeken Narlıdere Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana, belediye bünyesindeki 3’üncü anaokulunu da hizmete açtı. Nar Çiçekleri Anaokulları’nın yeni yuvası, 60 öğrenci kapasitesi ile Çatalkaya Mahallesi’nde eğitim öğretime başladı. Başkan Ali Engin “5 yılda 5 anaokulu sözümüzü tutacağız” dedi.

Nar Çiçekleri'ne yeni yuva!
Editör: Ege Olay
15 Ekim 2021 - 11:41
Narlıdere Belediyesi tarafından Çatalkaya Mahallesi Günaydın Sokak’ta yapımı tamamlanan Nar Çiçekleri Anaokulu’nun 3’ncü şubesi, düzenlenen törenle eğitim öğretime başladı. 4 sınıf ve 60 öğrenci kapasitesiyle hizmete açılan anaokulunun açılış törenine Belediye Başkanı Ali Engin’in yanı sıra, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mesut Durgun, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
 
TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI 185 OLDU
3-6 yaş arası minik öğrencilere eğitim verecek olan Nar Çiçekleri Çatalkaya Şubesi, cimnastik, müzik, İngilizce gibi beceri eğitimleriyle de çocukların gelişime katkı sunacak. Nar Çiçekleri’nin yeni şubesi ile belediye bünyesinde açılan anaokulu sayısı 3’e çıktı. Daha önce açılan Yaşar Kemal Tesisleri içinde ve Narlı Mahallesi’nde açılan anaokullarıyla birlikte, Nar Çiçekleri’nde eğitim alan toplam öğrenci sayısı 185’e ulaştı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı faaliyet yürüten okullar, eğitim ve öğretmen kalitesi ile velilerden de tam not aldı.
 
"ÇOCUKLARA VE EĞİTİME HİZMET ETMEK ÇOK KIYMETLİ"
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Bir yönetici için verdiği sözleri tutabilmek, ülkesine, yaşadığı kente hele ki çocuklara ve eğitime hizmet etmek çok kıymetli bir şey. Bu okulların oluşmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Şuan toplam 185 öğrencimiz var ileriki yıllarda inşallah 400'ü bulacak. Kalan 2 okulumuzu farklı mahallelerde açmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Böylelikle 5 yılda 5 anaokulu sözümüzü tutacağız" dedi.


"ÇOCUKLAR YARINIMIZIN UMUDU VE TEMİNATI"
Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu “Belediyemizin öncülük ettiği anaokulumuzun açılışında hep beraber mutluluğu yaşıyoruz. Çocuklar, yarınımızın umudu ve teminatıdır. Bu ilkeyle, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü oluşturmamız için  eğitim yuvalarımızın
önemi çok büyük. Fiziki koşulları ayarlamak hepimizin görevi. Öğrencilerimize, ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkürler” dedi. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum