MİSİAD Ege'den Örnek Davranış

EGEOLAY/MİSİAD Ege bölge ve izmir şube Başkanlığı #EVDEKAL kampanyası kapsamında evde kalan 65 yaş ve üzeri insanlarımızın ihtiyaçlarını karşıladılar.

MİSİAD Ege'den Örnek Davranış
Editör: Ege Olay
30 Mart 2020 - 17:19 - Güncelleme: 30 Mart 2020 - 17:23
MİSİAD Ege bölge Başkanı Mustafa Efe Öncel yaptığı açıklama da şunları söyledi.



Bildiğiniz üzere Çin’in Wuhan kentinden çıkıp tüm dünyayı tehdit eden Korona Virüs illeti yüzünden ülkemizde   hastalıklara karşı bağışıklık sistemleri zayıf olan ve virüsün yayılmasını önlemek amacıyla Sayın  Liderimiz Feridun Öncel beyefendinin dediği üzere dayan milletim, geceyi gördük, güneşi de göreceğiz direktifi üzerine ve MİSİAD teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Keşküş beyefendinin talimatıyla tüm teşkilatlarımız 65 yaş ve üzeri insanlarımızın Korona virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundular.



Bizde Ege bölge ve izmir şube Başkanlığı olarak bugün başta  Şehit ailelerimiz olmak üzere 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar ihtiyaçlarını yerine getirip evlerine ulaştırdık. Akabinde izmir'imizin muhtelif mahallelerinde 1000 ekmek dağıtımız oldu. Bunların yanı sıra çocuklarımıza yönelik diş fırçası ve diş macunu, sağlık malzemeleri, temizlik malzemeleri dağıtımlarımız oldu. Bu illet cennet vatanımızı ve kadirşinas Türk milletini tehdit etmekten vazgeçene kadar bu hizmetlerimiz devam edecektir. MİSİAD ın tüm teşkilat çalışanları sizin evladınızdır. Emeği geçen arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Evde kal Türkiye MİSİAD yanınızda.

"MİSİAD Türk milletinin derdini kendine dert etmektir. Türk milletinin endişesini yüreğinde hissedip, Türk milletiyle kederde, tasada, neşede bir olmayı şiar edinmiş olup diyoruz ki MİSİAD bir ihtiyaçtır.Türkiye'nin dünyaya açılan milli gücüdür" Diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum