MHP Milletvekili Osmanağaoğlu'ndan Sert Açıklama

EGEOLAY /MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'ndan Sert açıklama.

MHP Milletvekili Osmanağaoğlu'ndan Sert Açıklama
Editör: Ege Olay
30 Temmuz 2019 - 14:12
Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada ;
 


PKK ve FETÖ başta olmak üzere; terör örgütleri ile etkili bir mücadele sürdüren kahraman güvenlik güçlerimizin başarılı operasyonları ardı ardına gerçekleştirilirken, dağ kadrosunun çığırtkanlıkları arasına karışan bazı “sesler” ve sahipleri milletimizin sabrını ziyadesiyle zorlamaktadır. Çöplüğe dönen köşelerinde, kiralık kalemleriyle, Türk milletine ve Türk milletinin sesi olan Milliyetçi Hareket Partisine alil kelimelerle kinlerini kusan isimler artık mide bulandırmaktadır.

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin; Türk devletinin muhatap bırakılmaya çalışıldığı durumu gözler önüne seren konuşmalarından, Türk milletini tehdit eden terör örgütlerini ve sahiplerini hedef alan söylemlerinden, tüm bu tehdit unsurlarına karşı birlik ve bütünlük çağrısından düşmanlık çıkartan marâz-ı ihtilafa yakalanmış kişilikler teker teker ortaya çıkmaktadır.

 

Tekerleme yarışındaki ilk mektep çocukları gibi önce şuna laf söylesin, sonra buna cümle kursun, sonra şunu eleştirsin sıralamasıyla Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’ye sufle vermeye kalkan Veli Ağababa’dan tutun da itibarsız kimliğine şahsiyet arayan Mirgün Cabas’a, yazıları artık kabak tadı veren ve karpuz gibi ortadan ayırdığı beyninin yarısını indirime çıkartan Oya Baydar’a kadar hadsizlik, küstahlık ve terbiyesizlikte birbiriyle yarışanlar ortalığa saçılmışlardır.

 

Scheakspeare trajedisinden Keloğlan komedisi çıkarmaya çalışan bir bedbahtın acizliğine eş değer yaklaşımların sahibi olan bu hamakatlara da ancak bu kadar yakışırdı!

 

            Eleştiri önceliği üzerinden, muarızını mantık ilkelerine davet ettiğini zanneden merkum şahıs Veli Ağababa’nın, şecaat arz ederken sirkatin söylediğine mi yanalım, kendi mantık örgüsü çerçevesinde önce şuna, sonra buna söyle ki bana söylediğine rıza göstereyim kabilinden bir kabulü ortaya koyan ikiyüzlü gazeteciliğin münkazi temsilcisi Oya Baydar’a mı acıyalım, yoksa tükenmiş, saygınlığını yitirmiş Mirgün Cabas gibi geleceğini eskide arayan zavallı kişiliklere mi acıyalım?

 

Bu şahsiyetler; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin CHP’ye yönelttiği eleştirinin esasını görmezden gelmeyi tercih etmiş, Suriye’nin kuzeyindeki terör yapılanmasının Türkiye için oluşturduğu tehlikeyi itibarsızlaştırma çabası içine girmiş, terör örgütlerini cesaretlendiren yaklaşımlar sergilemeyi kendilerine yakıştırabilmişlerdir.

 

 

 

 

 

Merkum şahıs Ağababa “CHP’nin PKK’ya diyet borcu ve FETÖ’nün boyunduruğu altında olma şüphesine” itiraz etmemiş;  sahte kokular yayarak olay yerinden kaçmaya çalışan orman sakinleri gibi kendi üzerinde oluşan soru işaretlerinin üstünü örtmeye çalışmıştır.

 

Muarızlarının üzerinde oluşturmaya çalıştığı vehim ile partisinin suçunu hafifletmeye çalışmış;  daha doğrusu suçuna hafifletici sebep aramıştır. Onun içindir ki aradığı mantık ilkelerini bizzat kendisi ihlal ederek, trajikomik bir oyunun baş figüranı olma yolunda ilerlemeyi tercih etmiştir.

 

Türk milletinin reddettiği bu zihniyete sahip cehaletin pençesindeki bu şahısların bilmesi gereken asıl şey şudur:

 

Ülkücü Hareketin önceliği vatandır; önceliği vatan olan bir siyaset anlayışına eleştiride vatana rağmen bir öncelik hiyerarşisi telkin etmek en hafif ifade ile nâdânlıktır.

 

Vatanın bütünlüğü ve milletin birliğini siyasetine amaç edinmiş bir partinin genel başkanına akıl verdiğini sanarak kendini hedeften çıkarmaya çalışanlar bilmelidir ki biz bu vatanın sadığını da hainini de gafilini de çok iyi biliriz ve kime neyi nasıl söyleyeceğimizi vatanın ve milletin beka önceliği belirler.

 

Bu öncelik çerçevesinde tekrar söylüyoruz; vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne kasteden terör örgütlerine müsamaha gösterenlere asla müsamaha göstermeyiz.

 

Terör örgütleriyle doğrudan ve dolaylı yoldan temas sağlayıp, siyasi mecrada birbirini şarj edenleri asla görmezden gelmeyiz.

 

Ömrünü aziz vatanı, milletiyle birlikte muhafazaya ve müdafaaya adamış muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye ve onun şahsında Ülkücü Harekete istikamet çizmeye çalışan bed bezanları asla cevapsız bırakmayız. 

 

Bu kararlılık çerçevesinde herkesi ve her kesimi; sağdan ve soldan hizaya bakmaya ve vatan çizgisinde hizaya gelmeye davet ediyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum