MHP'li Osmanağaoğlu: Doğudan Batıya,Kuzeyden Güneye Kenetlenmiş Bir Türkiye

EGEOLAY/MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programları için bulunduğu Tutak’ta yaptığı konuşmada “Cumhur İttifakı birlik ruhunun ürünüdür. Doğudan batıya, kuzeyden güneye kenetlenmiş bir Türkiye Cumhur İttifakı ile yaşayacak.” dedi.

MHP'li Osmanağaoğlu: Doğudan Batıya,Kuzeyden Güneye Kenetlenmiş Bir Türkiye
Editör: Ege Olay
24 Eylül 2022 - 20:50
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlayan Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programları yurt genelinde devam ediyor. MHP Heyetleri birçok il ve ilçede alanda vatandaşlarla buluşuyor.
 
Beraberindekilerle Ağrı’da bulunan Osmanağaoğlu MHP Tutak İlçe Başkanlığının düzenlediği Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma programında konuşan Tamer Osmanağaoğlu son 6 yıl içinde Türkiye’nin tarihinde eşine az rastlanır bir kuşatmayla yüz yüze kaldığını söyledi. “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin mimarı olduğu Cumhur İttifakı ile kuşatmanın yarılmış, diplomaside, alanda ve özellikle bölgesel siyasette etkili bir Türkiye orya çıkarılmıştır. Türk milletinin kabiliyetlerini ve Türk Devletinin dinamiklerini en etkili şekilde kullanan bir sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Ne mutlu ki Türk milleti Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini sahiplenmiştir. Cumhur İttifakıyla birlikte elde edilen kazanımları kucaklamıştır. Diğer yandan bu kazanımları ortadan kaldırmayı vadederek bu topraklara hizmet edebileceğini sanan zillet ortaklarını da iyi tanımıştır.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu “Kim ne derse desin, kim hangi oyunu kurgularsa kurgulasın, kim hangi terör örgütüyle işbirliği içine girerse girsin Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı yoluna sağlam adımlarla devam edecektir.” dedi.
 
“6+1’lik masanın bu millete verebileceği hiç bir şey yoktur diyen” Osmanağaoğlu; “Meral Akşener yol arkadaşım dediği CHP Liderinin kuyusunu kazmak için fırsat kolluyor, Kılıçdaroğlu Meral Akşener’in arkasından iş çeviriyor, diğer particikler ise heyecan içinde pastadan kendilerine ikram edilecek dilimin derdine düşmüş. Ortak noktaları ise HDP’yi gücendirmemek.” İfadelerini kullandı.
 
3 günlük program kapsamında Ağrı’da bulunan MHP Heyetinde Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MYK Üyeleri Burak Pehlivan, Alper Erdem, MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan, İl Başkanı Selahattin Aktaş’tan oluştu. 3 gün boyunca ilçe merkezlerinde gerçekleştirilen programlara çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum