MHP'li Osmanağaoğlu:"31 Mart'a Doğru Siyasetin Hizmetkârlığın Cumhur İttifakının Başarısına İzmir'de Şahitlik Edeceğiz"

EGEOLAY/MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu; MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi yanlış siyasetin haysiyetinden ve hizmetkarlığından bahsedilemez. İnşallah 31 Mart’ta doğru siyasetin, hizmetkârlığın, cumhur ittifakının başarısına İzmir’de de şahitlik edeceğiz!” ifadelerini kullandı.

MHP'li Osmanağaoğlu:"31 Mart'a Doğru Siyasetin Hizmetkârlığın Cumhur İttifakının Başarısına İzmir'de Şahitlik Edeceğiz"
Editör: Ege Olay
28 Mart 2024 - 11:54
MHP İzmir İl Başkanlığının iftarında konuşan Osmanağaoğlu “Bu salonda, İzmir’e umut olan, İzmirlinin tükenen umutlarını yeniden yeşerten kadrolar bulunmaktadır. Bugün bu salonda, sadece mümkün olanı değil, İzmirli için daha iyi olana yönelik kararlı bir yürüyüş gerçekleştiren ve bu yürüyüşte asla yalnız kalmayacak kadrolar bulunmaktadır. Bugün bu salonda; İzmir’e aşık, İzmirliye sevdalı, karar alma iradesine sahip, aldığı kararları uygulama yeteneğine haiz, Türk ve Türkiye Yüzyılının İzmir’ini inşa etme hayalini gerçeğe dönüştürme kabiliyetinden emin olunan kadrolar bulunmaktadır.” dedi. 
“Ne mutlu ki bu kadroların yüreği “güzel İzmir” diyerek vurmakta, ne mutlu ki bu kadrolar adımlarını aynı hedefe aynı azim ve kararlılıkla atmaktadır. İşte bu kadroların aynı çatı altında toplandığı yerin adı Cumhur İttifakı, bu karoları aynı çatı altında buluşturan sevdanın adı ise İzmir sevdasıdır!” ifadelerini kullanan Tamer Osmanağaoğlu “31 Mart; kabiliyetsizliği defalarca tecrübe edilmişlere verilecek dersin tarihi, İzmirli hemşerilerimizin iyi niyetlerini suiistimal eden istismarcıların alacakları cevabın zamanı, Gazi Paşa’mız Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece maske olarak kullanan güruhun maskesinin indirileceği özel bir gündür. 31 Mart seçimleri; seçmenini asılsız iddialarla kandırabileceğini sananlara millet aklının unutamayacakları bir ders vereceği gün olacaktır.” dedi.
İZMİRLİ 31 MART İÇİN SABIRSIZLANIYOR 
Konuşmasında alan çalışmalarında İzmirlinin 31 Mart için sabırsızlandığına şahitlik ettiklerine dikkat çeken Osmanağaoğlu şunları söyledi: 
“İzmirli kucaklaşmak için gün saymakta, birliği dinamitleyenlerle iş tutanlardan kurtulmak için sabırsızlanmaktadır. İzmir Cumhur İttifakının hizmet anlayışıyla buluşmak için 31 Mart’ı beklemekte, hizmeti dans etmek, belediyeciliği çöp toplamaktan ibaret sananlardan kurtulmak için sandığı iple çekmektedir. İmar düzenlemesinden kentsel dönüşüme, ulaşım sıkıntısından trafik sorununa, ucuz ulaşımdan ucuz suya, körfez temizliğinden sosyal ihtiyaçların teminine kadar; İzmir’in sorunlarını en ince ayrıntısına kadar tahlil eden ve çözüm sunan bir vizyonla, Cumhur İttifakıyla, Hamza Dağ ile 31 Mart’ın İzmir için bir milat olacağına da inancım tamdır. 
RUHEN İFLAS ETMİŞ KARAKTERLER 31 MART’TA DA KAYBEDECEK
“Çünkü İzmirli feraset sahibidir, çünkü İzmirli ihtiyacının farkındadır, çünkü İzmirli maviliklerinde Türk’ün kudretli asırlarının yüzdüğü bu topraklarda yine ve yeniden parlayan bir İzmir’in inşasında bu kez “ben de varım” demektedir. Hamdolsun durduğumuz yer doğrudur. Hamdolsun döndüğümüz yön milletten yanadır. Mücadelemiz ise şuursuz siyasetle İzmirlinin yıllarını çalan bugün de geleceğine göz dikenlerledir. Yarışımız ruhen iflas etmiş karakterleriyle İzmirlinin ferasetiyle dalga geçebileceklerini sananlarladır. 31 Mart gecesi İzmir ruhen iflas etmiş olanlara, şuurunu kaybetmiş olanlara ve İzmirlinin geleceğini ipotek altına almaya çalışanlara gereken cevabı verecek, İzmir Büyükşehir Belediyesini, kaynakları hakça ve halka hizmet olarak götüreceğinden emin olduğumuz Hamza Dağ ve ekibine emanet edecektir.” 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum