MHP'li Kadınlar'dan Zübeyde Hanım Huzurevi Ziyareti

EGEOLAY/Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Zübeyde Hanım Huzurevi'nde yaşamlarını sürdüren kadınları ziyaret ederek, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı.

MHP'li Kadınlar'dan Zübeyde Hanım Huzurevi Ziyareti
Editör: Ege Olay
09 Mart 2020 - 10:54
MHP'li kadınlar,  hazırladıkları program çerçevesinde gönüllü kuaförlerle huzurevinde yaşamlarını sürdüren kadınlara kişisel bakım yaptırdı. MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, MHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülden Yıldırım, Belediye Meclisi Üyesi Seher Dikmen ve Karşıyaka Sağlıklı Toplum ve Çevre Derneği'nin (KASÇED) Başkan Yardımcısı Sibel Deryaaşan ile partili kadınların katıldığı programda, huzurevinde kalan kadınlarla sıcak bir ortamda kadın-kadına sohbetler edildi. 

 

Kadın Yaşamın Her Alanında Vardır

 

MHP Kadın kolları Başkanı Gülden Yıldırım, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, toplumsal hayatta kadınların büyük sıkıntıları olduğunu belirterek, "Kadın-erkek toplumun eşit parçaları olarak, acısıyla-tatlısıyla, sevinç, mutluluk, dert ve sıkıntılarla dolu bir yaşamı paylaşıyoruz. Kadın her şeyden önce annedir. Gelecek kuşakları dünyaya getirecek ve yetiştirecek annenin öncelikle iyi bir eğitim alması gerekiyor ki, kadın-erkek arasında bugün yaşanan sıkıntılar yaşanmasın. Kadın aynı zamanda sosyal, kültürel ve ekonomik hayatın da önemli bir parçasıdır. Günümüzde kadınlar yaşamın her alanında erkeğin yanında yer alarak, toplumsal huzur ve refah için çalışmalarını sürdürmektedir. Karşıyaka'da bulunan Zübeyde Hanım Huzurevi'nde yaşayan kadınlarımızı, büyüklerimizi ziyaret ederek, daha önce planladığımız gibi gönüllü kuaför arkadaşlarımıza kişisel bakımlarını yaptırdık. Kendileriyle sıcak bir ortamı oluşturarak, sıkıntılarını dinledik, gönüllerini aldık. Onlar bizim büyüklerimiz. Tüm Kadınlarımızın 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum