MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yılmaz "Cumhur İttifakına Nifak sokuluyor"

EGEOLAY /Önceki gün bazı basın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan "Sürekli'ye kendi ilçesinde şok; 50 istifa" başlıklı haber üzerine MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz açıklama yaptı.

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yılmaz "Cumhur İttifakına Nifak sokuluyor"
Editör: Ege Olay
26 Temmuz 2019 - 19:48
Kendilerinin her hangi bir açıklamalarının olmadığını, haberin masa başında hazırlanarak servis edildiğini ifade eden Yılmaz, "Cumhur ittifakı ortakları MHP ve Ak Parti arasına nifak sokulmak istendiğini" söyledi.

 

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, dün bazı basın kuruluşlarının internet sitelerinde ve bazı kişilerin sosyal medya hesaplarında gerçeği yansıtmayan haberlerin yer alması üzerine açıklama yaptı. Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Dün bazı basın, yayın organlarıyla sosyal medya hesaplarında organlarında yer alan ve ilçe başkanlığımızı da ilgilendiren, "Sürekli'ye kendi ilçesinde şok; 50 istifa"  haber gerçeği yansıtmamaktadır. MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Cumhur ittifakı sürecinde ve devamında ittifak ortağı Ak Parti üyeleri üzerinde herhangi bir siyasi çalışma yapmamıştır. Yine bu süreç içerisinde birlikte hareket ettiği Ak Parti'nin üyeleri üzerinden herhangi bir kazanım elde etme peşinde değildir" dedi.

KATILIMCILAR ARASINDA AK PARTİ YÖNETİCİSİ YOK

Basında ve sosyal medya hesaplarında yer alan haberin abartılı bir şekilde kaleme alınarak İzmir'de Cumhur İttifakı ortakları MHP ve Ak Parti arasına nifak tohumu ekmek gayesinde olduklarının aşikâr olduğunu dile getiren MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yılmaz, "Sosyal medya hesabından alınan fotoğraflar ve bilgiler tamamen abartılıdır. Önceki gün partimize, farklı partilerden katılım olmuştur. Bunlar da her hangi bir partinin yöneticisi değildir. Aralarında kesinlikle Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti'nin yöneticisi bulunmamaktadır. Haberin hazırlanış seklinden masa başından servis edildiği çok nettir. Çünkü MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı tarafından yapılan herhangi bir açıklama söz konusu değildir" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum