MHP İzmir'den Murat Balkan'a Cevap

EGEOLAY/MHP İl Başkanı Veysel Şahin, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın yaptığı açıklamalara karşı cevap verdi.

MHP İzmir'den Murat Balkan'a Cevap
Editör: Ege Olay
18 Nisan 2020 - 14:37 - Güncelleme: 18 Nisan 2020 - 14:41
Başkan Şahin Yaptığı Açıklamada,



Demirtaş Serbest Kalmadı Diye Mi?

 

Dün bir basın kuruluşumuzda şahsıma ve temsil etmekte olduğum Türk Milletinin ve Devletinin direnç noktası olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı haddini aşarak bazı ifadeler kullanan CHP Milletvekili Murat Bakan’a sormak istiyorum;

                         

Sayın Bakan, Siz niye bu kadar sinirlendiniz, hesaplarınız tutmuyor, Büyük Türk Milleti ve Türk Devleti küresel bela Koronaviüse karşı dünyada emsalsiz bir mücadele veriyor diye mi? Yoksa bebek katilleri ve PKK destekçisi Selahattin Demirtaş ve avanesinintahliye olmasına engel olduğumuz için mi? 

 

Ya da kadına şiddet uygulayanları, zahir tacirlerini, taciz ve tecavüzcüleri affın dışında tuttuk diye mi?

 

Siyasetçinin Aşmaması Gereken Sınır

 

Evet Sayın Murat Bakan, asıl sadede geliniz! Koronavirüse karşı dünyada en iyi sınavı veren bütün sağlık çalışanlarımıza, bu amansız savaşta canını hiçe sayarak mücadele eden devletimizin tüm kurumlarına destek verdiğimiz için mi bize saldırıyorsunuz? Şunu biliniz ki siyasetçinin aşmaması gereken sınırlar ve söylemeyeceği sözler vardır. Siz bu sınırları aşmışsınız! Dikkat ediniz. Siyasetin asgari nezaket sınırları dışına çıkmayınız!

 

Biz hakkın ve haklının yanındayken, sizler, Otuz bin Mehmetçiğimizin katilleriyle tiyatro oynadınız, biz oyunu gördük, oyunu bozduk! Siz buna mı içerleyip, buna mı bozuldunuz? Şunu biliniz ki biz daha çok oyun bozacak, çok engelleri aşacak ve dirayetimiz ve milletimizden aldığımız güçle karşınızda daha çok duracağız!

 

Sağlık Çalışanlarımıza Hakkını Teslim Ediyoruz!

 

Bizler, insanımızın geçirdiği bu zorlu sınavı en iyi şekilde verdikleri için, takdir ve şükran duyulacak mücadeleyi verdikleri için, Sağlık Bakanımızdan Sağlık il müdürümüze, kıymetli doktorlarımızdan hemşirelerimize, odacısından şoförüne, temizlik görevlisinde gönüllülerine ve yardımcı personeline kadar bütün sağlık emekçilerimize haklarını teslim ediyor ve edeceğiz!

 

Bizler “Biz Bize Yeteriz” kampanyasıyla yaşadığımız bu zor günlerde en güzel dayanışma örneklerinden birini ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, tüm devlet kurumlarımıza ve sadece elini değil gövdesini de taşın altına koyan Türk Milletine; canını dişine takıp gece gündüz demeden çalışan, sosyal yardım ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür etmeyeceğiz de ne yapacağız!

 

Kaostan ve İnsan Sağlığından Medet Umuyorsunuz!

 

Siz Tunç Soyer’i savunma telaşıyla gerçeklerin ve hakikatin üstünü örtüyorsunuz! Siz Türk Milletinin virüs belasıyla mücadelesindeki azim ve kararlılıktan korkup telaşa kapıldınız! Siz Türkiye’yi İtalya, İspanya, İngiltere ve ABD gibi olacak sanıyordunuz! Siz kaostan medet uman, kargaşadan siyasi kazanç çıkaran en kötüsü insan sağlığından paye çıkarmaya çalışan bir zihniyeti temsil ediyorsunuz!

 

İzmir’deki Toplu Taşıma Uygulamasına Bakın

 

Bence siz, can siperane mücadele veren kurum ve kuruluşlarımızı bırakın da bu zor günlerde insanımızı toplu taşım araçlarında sıkışık yolculuklara mahkûm eden yerel yönetiminizi sorgulayın! Araçların sefer sayılarını düşürüp insanımızı tehlikeye atanları sorgulayın. Yerel hizmetlerini yapmayıp tribüne oynayan ve şov peşinde olan belediye başkanlarınızı eleştirin!

 

Birazcık siyasi sorumluluğunuz ve vicdanınız varsa da gece gündüz demeden görevini yapan ve hayatını tehlikeye atan sağlık çalışanlarımıza; üç milyon insanımıza ulaşarak vatandaşını kimseye muhtaç bırakmayarak yardım eli uzatan devletimize, kurumlarımıza ve Türk Milletine teşekkür edin. Çünkü erdemli olmak bunu gerektirir.

 

Hasılı siz ne derseniz deyin, hangi zihniyeti temsil ederseniz edin, Biz Türk Milliyetçileri, bu zor günde kahramanca mücadele eden görevlilerimizin ve milletimizin yanında olacağız.

 

Siz dilediğiniz yerde olabilir ve istediğiniz tiyatroları izleyebilirsiniz!

 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Gülçin Erdem Kazaz
    3 yıl önce
    MHP Türkiye in yanında insanımızın tam sinesindedir. Biz lafa değil yapılan işe bakarız. Sağolsun bu sıkıntılı günlerde devletin milletin yanında duranla
  • Aras. krisep
    3 yıl önce
    sayın başkanımızın her sözüne katılıyorum ... başkanımıza selamlar ...