Reklam

MHP İzmir'de Profesörler Görevde

EGEOLAY/Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı yeni başkanlık divanı açıkladı. Bugün akşam İl Teşkilatında düzenlenen olağan il yönetim kurulu toplantısında yeni Başkanlık divanını açıklayan İl başkanı Veysel Şahin’in divanında Profesörlerin olması dikkat çekti.

MHP İzmir'de Profesörler Görevde
Editör: Ege Olay
24 Mayıs 2024 - 20:12
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in yakın çalışma arkadaşlarının arasında yer alan Profesör Dr. Zübeyde Erbayraktar ve Prof. Dr. Hale Arslan Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP) Sorumlu İl Başkan Yardımcılıkları Komisyonlarında görev alacak.
 
Divanda İl Başkanı Veysel Şahin’in yakın çalışma arkadaşları yeniden görev alırken, listede yeni isimler de dikkat çekti.
 
İl Başkanı Şahin, “Önümüzde yeni bir çalışma dönemi var. Bu dönemde bütün arkadaşlarımdan Ülkücü sorumlulukları gereği azami seviyede bir gayret bekliyorum. Türk Yüzyılı’nda İzmir’den Türk Milliyetçilerinin sesi yükselmelidir. Bu sesi yükseltecek olanlar da eksiksiz olarak görev alan tüm yol arkadaşlarım, dava arkadaşlarım ve çalışma arkadaşlarımdır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin izinden ve Genel Merkezimizin emrinden ayrılmadan yapacağınız çalışmalarda şimdiden başarılar diliyorum” diyerek görev alan yönetim kurulu üyelerini kutladı.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum