MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan 57.Hükümet Eleştirisi

EGEOLAY/MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Twitter'dan sert açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan 57.Hükümet Eleştirisi
Editör: Ege Olay
20 Ekim 2021 - 13:00
Yalçın yaptığı açıklamada;

Bir siyaset devşirmesi, Genel Başkanımız tarafından ağzının payı verildiği halde hâlâ “Bahçeli krizlerin ortağıdır” demeye ve halt etmeye devam etmektedir. Kastettiği ise bugün ve 57. Hükümet dönemidir.

MHP; geçmişte yer aldığı bütün hükümetlerde verdiği hizmetlerle göz doldurmuş; Türk milletinin gözbebeği; sağduyu, itidal ve toplumsal barışın mihengi olduğunu defalarca ispatlamıştır.

MHP, iktidara ortak olduğu dönemlerde; ferasetli, basiretli ve sağduyulu devlet yönetiminin sayısız örneklerini vermiştir. Bu siyaset döneğinin hakikatleri setretmeye dönük ve asılsız iddialarını çürütmeye, içinde MHP’nin de yer aldığı 57. hükümet yeterlidir.

57. hükümet;Türkiye’nin nazik bir döneminde,ülkede toplumsal barışı hâkim kılmak vekutuplaşmayı ortadan kaldırmak,siyasetin yelpazesindeki çeşitli kesimleri içine alan geniş tabanlı bir “millî mutabakat” kabinesi oluşturmak için bizzat Devlet Bahçeli'nin girişimiyle kurulmuştur.

57. hükümette, MHP’den zerre kadar hoşlanmadıkları hâlde Sayın Devlet Bahçeli’nin uzattığı zeytin dalına hayır diyemeyerek ön yargılarını gidermek zorunda kalan politikacıların yer aldığını bugünün siyaset kalpazanına hatırlatmakta fayda vardır.

Sayın Devlet Bahçeli’nin gerek o dönemdeki gerekse bugün fevkalade saygın, ölçülü, seviyeli ve demokratik tutumu; sonraki yıllarda politikacılara örnek oluşturmuştur.

Türkiye’de sosyal barış ve kutuplaşmanın yok edilmesi adına son 25 yılda Türk milliyetçileri tarafından ortaya atılmış bütün projelerde, bütün siyasi çıkışlarda “Devlet Bahçeli” imzası vardır.

Aziz milletimiz; MHP’nin toplum vicdanında sağduyuyu temsil ettiğini, birlik ve bütünlüğümüzün sigortası olduğunu, herkesin sosyal barış ve huzur ikliminde hayat sürmesini şiar edindiğimizi takdir etmektedir.

Diyeceğimiz odur ki “Yel kayadan ne götürürse MHP muarızı alçak dönme ve devşirme siyasetçiler de partimize o kadar zarar verebilir.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum