MHP Dikili Adayı Sema Akıncı "Sizlerle Başaracağız "

EGEOLAY/Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan adayı Sema Akıncı planladığı projeleri hayata geçirmek için ekiplerine Dikili'yi tek tek gezerek projeleri yerinde anlattı.

MHP Dikili Adayı Sema Akıncı "Sizlerle Başaracağız "
Editör: Ege Olay
17 Şubat 2024 - 20:18

Şehir planlayıcısı ve mimarlar ile Dikili için planladıkları projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yapan Akıncı, Şehri tek tek gezerek planları anlattı.

Sema Akıncı yaptığı açıklamada 

Yaklaşan yerel seçimlerde İlçemizin geleceği için önemli bir adım atacağız. Hep beraber başarmaya kenetlendik. İlk olarak kentimizin alt yapı ve üst yapı sorunu önemli dedik, bunu için kaybedilecek zaman yok dedik ve mimar ve şehir plancısı ekiplerle projelerimizi hazırladık.


Yerinde dönüşüm çok önemli

Ülkemiz malum çok acı bir deprem ile sarsıldı. Şehrimiz bir deprem şehri, bizlerin de bu konularda hazırlıklı olması lazım. Kentsel dönüşümleri bir an önce tamamlamamız lazım, fakat bir yandan da vatandaşımızın mağdur olmaması için yerinde dönüşüm konusunda çalışmalar yapmamız lazım. Yerinde dönüşüm projelerinin startını vermek, kentsel yaşam kalitemizi artırmak ve ilçemizi daha güzel bir yere dönüştürmek için biz hazırız kararlıyız.
İlçemizin tarihinde yeni bir sayfa açmak, daha modern, sürdürülebilir ve yaşanabilir bir ortam oluşturmak için yerinde dönüşüm projelerini hayata geçirmek zorundayız. Yerinde dönüşüm, sadece binaları yenilemek değil, aynı zamanda toplumumuzun refahını ve yaşam standartlarını yükseltmek için bir fırsattır.


Göreve geldiğimizde imza attığımız her projeyi şeffaf, katılımcı ve adaletli bir şekilde yönetmeyi taahhüt ediyoruz. Yaptığımız planlamalarda ve uygulamalarda, sizlerin görüşleri ve ihtiyaçları en üst düzeyde dikkate alınacaktır.

Yerinde dönüşüm, altyapıyı güçlendirmek, yeşil alanları artırmak, daha güvenli ve erişilebilir alanlar yaratmak için bir fırsattır. Ancak, bu süreçte de birlikte hareket etmeliyiz. Toplumun her kesimi, bu değişimde söz sahibi olmalı, planladığımız projelerin başarısı için birlikte çalışmalıyız.

Bizler sorumluluklarımızın farkındayız, şehrimizin sorunlarının farkındayız ve yönetmek içinde elbirliğiyle hep beraber çalışacağımıza inanıyoruz.
Sizlerin desteği ve katılımı olmadan başarılı olamayacağımızın da bilincindeyiz. 
31 Mart sabahında, ilçemizi daha güzel bir geleceğe hep beraber taşıyacağımıza yürekten inanıyorum


YORUMLAR

  • 0 Yorum