Menemen'e yeni bir ticaret merkezi

EGEOLAY/Menemen Ticaret Odası’nın kısa bir süre önce temeli atılan ek hizmet binasının yapımı tüm hızıyla sürüyor. Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Menemen Belediye Başkan Yardımcıları, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu, meclis ve meslek komite üyelerinin katılımı ile temel atma töreni yapılırken, Menemen yeni bir ticari merkeze kavuşmuş olacak.

Menemen'e yeni bir ticaret merkezi
Editör: Ege Olay
14 Aralık 2019 - 11:15
Önümüzdeki yılın Temmuz ayında tamamlanması planlanan Menemen Ticaret Odası Ek Hizmet Binası için 3 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirilecek. Bina zemin, asma ve dört normal kattan oluşuyor. Ek hizmet binası içinde yer alacak olan bodrum, zemin, asma kat ve tek dükkân yaklaşık 600 metrekarelik alana sahip olacak. Her katta üç ofis olacak şekilde tasarlanan Menemen Ticaret Odası Ek Hizmet Binası, ofislerin metrekareleri 65 ile 70 metrekare arasında değişiyor.

 “Taahhütlerimizden birini gerçekleştiriyoruz”

Menemen’e güzel bir bina kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade eden Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, yapılacak olan yeni binanın çok amaçlı bir yapı olacağını söyledi. Menemen’e böyle bir yapının çok yakışacağını vurgulayan Süsoy, “Taahhütlerimizden biri olan bu çalışmayı bugün gerçekleştirmekten dolayı gururluyuz. Her zaman Menemen Ticaret Odası olarak yatırımları destekleyeceğiz. İlçemizin çehresini değiştirmek için güzel bir adım oldu. Binamız Menemen halkına şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum