Menemen'de 5 Yıl Aradan Sonra Yağlı Güreş Şöleni

EGEOLAY/Menemen Ulukent 37.Yağlı güreşleri 5 yıl aradan sonra Serdar Aksoy'un talimatı ve desteğiyle yeniden düzenlendi. Türkiye'nin dört bir yanından Ünlü Başpehlivanların katıldığı güreşlerde, Kırkpınar'da 4 kez altın kemer takan Recep Kara'nın katılımı yoğun ilgiye sahne oldu. Antalya'dan İsmail Koç'un yanı sıra, Balıkesir'den Ertuğrul Dağdeviren ve İzmit'ten Nedim Gürel, güreşlere katılan ünlü başpehlivanlar arasındaydı.

Menemen'de 5 Yıl Aradan Sonra Yağlı Güreş Şöleni
Editör: Ege Olay
05 Mayıs 2019 - 21:30
Başpehlivan İsmail Koç, Altın Kemer'i kazanan güreşçi olurken, Başaltı pehlivanlar şöyle oluştu:



1- Menderes Saltuk - Manisa Turgutlu

2- Kazım San - İzmit

3- Gökhan Öz - Balıkesir

Başkan Aksoy'un güreşçisi "Tatar" lakaplı Lütfi Siyamük, küçük, orta ve büyük boy dalında birinci olarak dikkatleri üzerine topladı. Serdar Aksoy Altın Kemeri takarken yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Önümüzdeki yıl yapılacak olan 38.Menemen Ulukent Yağlı Güreşlerine Kırkpınar'ın  Başpehlivanlarının tamamını davet edeceğim ve Menemen'i Kırkpınar'dan sonra en ünlü Yağlı Güreş merkezi haline getireceğime söz veriyorum" dedi.

 37.Ulukent Yağlı Güreşlerin protokol konukları arasında İzmir Milletvekili Bedri Serter’in yanı sıra Kütahya Domaniç Belediye Başkanı Şahvet Ertürk de yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum