Mendereslilere müjdeler verdi

EGEOLAY /Millet İttifakının CHP'li Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, Gazipaşa mahallesinde de bir seçim ofisi açtı, birbirinden güzel vaatleriyle vatandaşları heyecanlandırdı.

Editör: Ege Olay
04 Mart 2019 - 09:28
CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, ilçenin kalabalık mahallelerinden Gazipaşa’da da seçim ofisi açtı. Davullu zurnalı, meşaleli törene, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, geçmiş dönem milletvekili Musa Çam ve İYİ Parti Menderes İlçe Sekreteri Birgül Kovank da katıldı. Yüzlerce mahalle sakini sloganlar atarak coşarken, pekçok vatandaş da çevredeki inşaatlar ve evlerin balkonlarından sevgi gösterisinde bulundu.

 

 

 

O defterleri açtırmasınlar

 

 

 

CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Candan'ın açılış konuşmasından sonra söz alan Kovank, bayram havasında bir seçim geçirilmesini temenni etti, "Tunç Soyer'e de Mustafa Kayalar'a da güvenimiz, inancımız tamdır" dedi. Eski Milletvekili Musa Çam, ilçenin mevcut belediye başkanına yüklendi, "Karayollarının yaptığı refüj çalışmasını, kendi işiymiş gibi anlatıyor. Biz bugüne dek hiçbir rakibimize kötü söz söylemedik. Kaşınmasınlar. Eski defterleri açtırmasınlar" dedi. Çam, Menderes'in son beş yılda çok şey kaybettiğini, Mustafa Kayalar'ın kayıpları tolere edeceğini söyledi, herkesten oy istedi. Milletvekili Ednan Arslan ise, "31 Mart'ta o açılan defterleri düreceğiz" diye başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

 

 

 

Menderes'in öz evladı

 

"İYİ Parti ile yaptığımız ittifakın adı, Millet İttifakıdır; Barış, huzur, kardeşlik ittifakıdır. Menderes'in öz evladı Mustafa Kayalar ve İzmir'in öz evladı Tunç Soyer'i başkan yapacağız. Kayalar'ın seçim ofisi açılışları, miting havasında geçiyor. Bu da birilerini rahatsız ediyor. Kimseden korkmuyoruz. Gençleri haremlik selamlık oturtan AKP'nin Büyükşehir adayı, bu hareketiyle zihniyetlerini açıkça ortaya koymuştur. 31 Mart'ta bu zihniyete izin vermeyeceğiz."

 

Yardımlar kesilmeyecek

 

 

 

Sözleri sık sık "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganıyla kesilen Mustafa Kayalar, “31 Mart’ta Allah’ın izniyle, halkına hizmet etmek yerine küçük bir çevreye hizmet eden bu belediyecilik anlayışından sizlerin oylarıyla kurtulacağız” dedi. Menderes genelinde açacakları kreşlerden birinin Gazipaşa mahallesinde olacağının müjdesini veren Mustafa Kayalar, “Anneler işe, çocuklar kreşe gidecek. Anneler, çocuklarını nereye bırakacağını artık düşünmeyecek” dedi. Kayalar, Gazipaşalılara şöyle seslendi: “Menderes Belediyesinin yoksullara yaptığı yoksulluk yardımını, iktidara geldiğimizde keseceğimiz iddia edilmiş. Böyle bir iddia doğru değildir. Yardımı kesmeyeceğimiz gibi miktarını, daha insani bir düzeye getirmenin hesaplarını yapıyoruz.”

 

 

 

Sevgi Yolu’nu canlandıracağız

 

Gazipaşa’nın da CHP belediyeciliğinde hak ettiği ve bugüne kadar ötelenen tüm hizmetleri alacağının altını çizen Mustafa Kayalar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gazipaşa’nın yolları delik deşik. Bu yollar, Menderes’e yakışmıyor. Mahallemizde bozuk tek yol kalmayacak, hepsini sağlıklı hale getireceğiz. Bu mahalleye, yol kenarlarında bordür taşını bile çok gördüler. Sıkıntı yaratan daracık yollar var, o yolları genişleteceğiz. Sevgi Yolu, bakımsızlıktan ağlıyor. Bu bölgeyi eskisi gibi yaşanır, keyifli saatlerin geçirileceği bir hale getireceğiz. Size söz veriyorum; göreve geldiğimizde Gazipaşa başta olmak üzere hiçbir mahallemizde bu sorunlar artık yaşanmayacak.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum