Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar görevden alındı

EGEOLAY/Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar görevden alındı.

Menderes Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Rüzgar görevden alındı
Editör: Ege Olay
04 Mayıs 2021 - 11:48
Belediyeden yapılan açıklamada;

Son zamanlarda belediye başkan yardımcımız Gürsel Rüzgar’la ilgili çıkan haberler kamuoyunda geniş şekilde yer almıştır. Süreçte, konunun netliğe kavuşması için belediye başkanımız Mustafa Kayalar, belediye başkan yardımcımız Gürsel Rüzgar’la  bir araya gelmiş ve gerekli açıklama 28 Nisan Çarşamba günü kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Ancak çıkan son haberler kamuoyunda belediyemize yönelik olumsuz bir algıya neden olmuş, tüm çalışanlarıyla uyum içerisinde Menderes’e en iyi hizmetleri sunan yönetim anlayışını gölgede bırakan bir durumun da oluşmasına sebep oluşturmuştur. Bu zamana kadar başarılı hizmetleri ve projeleriyle gündemde yer alan belediyemizin adının bu tür bir olayla gündeme gelmesinin yanı sıra güven olgusunun da zarar görmesine yol açmıştır.

Belediyemizi olumsuz şekilde etkileyen gelişmeler sonucunda belediye başkanımız Mustafa Kayalar’ın talimatıyla, 5393 sayılı belediye kanununun 49. maddesinin 7. fıkrası gereğince belediye başkan yardımcımız Gürsel Rüzgar’ın 3 Mayıs 2021 tarihi itibariyle görevi sona ermiştir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum