Melih Bingöl; Umre Misafirlerimizi Yakından Takip Ediyoruz

EGEOLAY/İzmir’de saygın ve güvenilir, Hac, Umre ve Kültür, gezi firmalarından olan MAVİ YILDIZ Turizm firması ile umre ziyaretinden dönen kafile yurda dönüşte Korona Virüsü salgını nedeniyle tedbir amacı ile Ankara’da karantinaya alındı.

Melih Bingöl; Umre Misafirlerimizi Yakından Takip Ediyoruz
Editör: Ege Olay
15 Mart 2020 - 21:35
Medine’den Ankara’ya gelen “MAVİ YILDIZ “ Umre yolcuları, Esenboğa Havalimanı’na inen uçaklarının içerisinde sağlık taramasından geçirildikten sonra karantinaya alınmak üzere öğrenci yurduna götürüldü.

 

Umre ibadetlerini tamamlayarak Medine'den Ankara'ya havalanan uçakta bulunan Türk vatandaşları, gece geç saatlerde Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Kısa sürede uçağın olduğu bölgeye ulaşan özel kıyafetli sağlık ekipleri, uçağın içerisine girerek Umre yolculuğundan gelen Türk vatandaşlarını sağlık taramasından geçirdi.

               

“Tedbir amaçlı karantinaya alındılar”

 

İzmir merkezli “ MAVİ YILDIZ ” Turizm ile Umre seyahatinden dönen vatandaşlar, uçakta yapılan sağlık taramasının ardından tedbir amaçlı karantinaya alınmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle Gölbaşı'nda öğrenci yurduna götürüldü. Buraya götürülen Umre yolcuları, daha önceden kendileri için boşaltılan öğrenci yurdunda 14 gün boyunca gözlem altında tutulacak.

 

“Yurt boşaltıldı ve dezenfekte edildi”

 

Gece geç saatlerde yurt öğrencilerine haber veren görevliler, öğrencilerin yurdu boşaltmasını istedi. Bunun üzerine apar topar hazırlanan yurt öğrencileri, eşyalarını alarak dışarıya çıktı. Öğrenciler, yurt önüne gelen otobüslerle Ankara otogarına ya da başka yurtlara götürüldü.

 

“UMRE MİSAFİRLERİMİZİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

 

Mavi Yıldız Hac ve Umre Turizm firması sahibi Melik Bingöl , “Umre amacıyla Suudi Arabistan'da bulunan vatandaşlarımızın Türkiye'ye dönmelerinin ardından alınan kararlar doğrultusunda 14 günlük karantina sürelerini Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara ve Konya'daki bazı yurtlara yerleştirildiler. Firmamız ile Umre ziyaretine giden İzmir’li müşterilerimiz ile ilgili şu an için herhangi bir olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Ankara Esenboğa havaalanına indiği andan itibaren Umre kafilemizin sorunları ile ilgilenmeye devam ediyoruz.  Umre ziyaretine giden misafirlerimizin İzmir’de ki yakınlarına merak edilecek herhangi bir durumun olmadığını önemle belirtmek istiyorum. Cenab- ALLAH’ın izni ile inşallah bu süre dolduktan sonra İzmir’de tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum