Mehtap Korel Konseri'ne Yoğun İlgi

EGEOLAY/Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen kültür-sanat etkinlikleri Kuşadası’nda yeniden başladı. Kuşadası Belediyesi tarafından koronavirüs önlemleri doğrultusunda açık havada düzenlenecek olan birbirinden kaliteli müzik dinletileri ve söyleşiler kent yaşamına renk katacak.

Mehtap Korel Konseri'ne Yoğun İlgi
Editör: Ege Olay
04 Temmuz 2020 - 10:37
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kuşadası’nda da Mart ayından bu yana ara verilen kültür-sanat etkinlikleri, Kuşadası Belediyesi tarafından yenilenerek modern ve estetik bir görünüme kavuşturulan Balıkçılar Meydanı’nda “İçinden Mey Geçen Şarkılar” adıyla düzenlenen  Mehtap Meral konserleri ile başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak gerçekleşen konsere çok sayıda vatandaşla birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de katıldı. Başkan Ömer Günel, konser sonunda Sanatçı Meral’e çiçek ve teşekkür plaketi verdi.



“AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK”



Kentte açık hava kültür-sanat etkinliklerinin yaz boyunca devam edeceğini belirten Başkan Ömer Günel “Hep birlikte çok zor günler geçirdik. Koronavirüs tehlikesini henüz atlatmış olmasak da tedbirleri elden bırakmadan kültürel etkinlikler düzenlemeye başladık. İlk etkinliğimizde değerli ses sanatçısı Mehtap Meral sahne aldı. Muhteşem performansı ile katılımcıların yoğun beğenisini aldı. Açık hava organizasyonlarımız yaz boyunca devam edecek” dedi.



Ünlü yorumcu Meral, 14 Ağustos’a kadar her Cuma günü saat 21.30’da müzikseverlerle buluşacak.



Kuşadası Belediyesi Cuma geceleri Balıkçılar Meydanı’nda düzenlenecek konserlerin yanı sıra Cumartesi geceleri ise saat 21.00’da Kervansaray’da edebiyat, tiyatro, sinema ve fotoğraf dünyasının sevilen isimlerini sanatseverlerle buluşturacak. Bu kapsamda 4 Temmuz’da (bu akşam) şair-yazar Şükrü Erbaş, 11 Temmuz’da fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, 18 Temmuz’da tiyatrocu Levent Üzümcü, 25 Temmuz’da şair-yazar Ataol Behramoğlu, 1 Ağustos’ta oyuncu Gonca Vuslateri, 8 Ağustos’ta gazeteci-yazar Kürşat Başar, 15 Ağustos’ta ise yazar Buket Uzuner düzenlenecek söyleşilerle hayranları ile bir araya gelecek.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum