Marmaris'te Tatil yaparken eğitim alacaklar

EGEOLAY /Marmaris Belediyesi kapıları üniversitelilere her zaman açık olacak.

Marmaris'te Tatil yaparken eğitim alacaklar
Editör: Ege Olay
22 Ağustos 2019 - 17:06
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Marmaris Sağlık Meslek Yüksekokulu ve Turizm Meslek Yüksekokulu’nu kazanan öğrenciler kayıt yaptırmak için Marmaris’e geldi.

  Marmaris Belediyesinden verilen bilgiye göre; aileleri ile birlikte ilçeye gelen öğrenciler Marmaris’in güzelliğine hayran kalırken, “Marmaris’in turizm bölgesi olması nedeniyle zaten güzelliğini biliyorduk. Burada keyifli ve güzel bir öğrencilik geçireceğimizi düşünüyoruz” dediler. 

     Öğrenci aileleri de gerek okul yönetiminin gerekse bölge esnafının tavırlarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Çocuklarımdan ayrı kalacak olmak tabi ki bizi endişelendiriyor. Ama buradaki bize karşı olan olumlu tavırlar, bizim endişemizi yok etti." dediler.

  Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da yeni üniversitelilere yönelik verdiği mesajda; Marmaris’i tercih eden öğrencilere belediyenin kapılarının sonuna kadar açık olduğuna dikkat çekerek, “ Üniversiteyi ilçemizde okuyacak sevgili öğrenciler, dünyanın incisi Marmaris'e hoş geldiniz. Marmaris'te keyifli bir öğrencilik dönemi yaşayacağınızdan eminiz ama olur da sorun yaşarsanız kapımızın sonuna kadar açık olduğunu sakın unutmayın. Her zaman yanınızdayız...” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum