Reklam

Marmaris Belediyesinde mazeret yok hizmet var

EGEOLAY /Muğla’nın dünyaca ünlü Marmaris ilçesinde Belediye, turizmin en yoğun olduğu Ağustos ayında da, ilçenin dört bir yanında yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Marmaris Belediyesinde mazeret yok hizmet var
Editör: Ege Olay
22 Ağustos 2019 - 14:35
Marmaris Belediyesinden verilen bilgiye göre; Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hisarönü’nden İçmeler’e Söğüt’ten Çetibeli’ne kadar, ilçenin birçok noktasında yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarda bazı yerlerde yeni düzenlemeler yapılırken, ihtiyaç duyulan yerlerde de bakım ve onarım yapılıyor.

KIŞ ÖNCESİ BOZULAN YOLLAR ÖNCELİKLİ YAPILIYOR

  Marmaris merkezin yanında, kırsal mahallelerde çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler; Hisarönü merkez Asparan ve Bördübet mevkiinde, Söğüt, Bozburun, Selimiye, Orhaniye Köyü mahalleleri ile Çamlı ve Çetibeli Köyü Mahallelerinde yol yapım çalışmalarında sona gelindi. 

Söğüt Mahallesi Cumhuriyet Mevkii’nde 760 metre, Hisarönü Mahallesi’nde ise 150 metre uzunluğunda asfalt yol yapımı gerçekleştirildi. Diğer noktalardaysa MUSKİ’yle koordineli olarak çalışıldı. Kış aylarında aşırı yağışlar nedeniyle bozulan yolların da asfalt bakımları yapıldı.

  Marmaris turizminin olmazsa olmazı İçmeler Beldesi mahallesinde  330 metre uzunluğunda, 2 bin 400 metrekare alanda yer altı elektrik hat çalışması, yağmur suyu kanal çalışması ve istinat duvar yapımı ile birlikte yol parke kaplama çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar; sezon boyunca ilçe genelinde aralıksız sürdürülecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum