Manisa'dan İGC'ye Şiddete Karşı Nar Projesine Tam Destek

EGEOLAY/İzmir Gazeteciler Cemiyeti “Kadın ve LGBTİ+ Odaklı Şiddete Karşı İletişim Projesi-NAR” kapsamında İzmir, Manisa ve Muğla’da mahalle buluşmaları gerçekleştirecek. NAR mahalle buluşmalarının organizasyonu için ön görüşmeler başladı.

Manisa'dan İGC'ye Şiddete Karşı Nar Projesine Tam Destek
Editör: Ege Olay
08 Nisan 2022 - 12:05 - Güncelleme: 08 Nisan 2022 - 13:15
İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi, Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Soyulmaz ve İGC Proje Koordinatörü Reyhan Şenay Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek, proje hakkında  bilgi verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün ise, Nar projesi için her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını söyleyerek, “Şiddete karşı birlik olursak, bazı yanlışların önüne geçebileceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Görüşmede İzmir ve Manisa Basını hakkında görüş alışverişinde de bulunan İGC Başkanı Dilek Gappi, Başkan Cengiz Ergün’e basın mesleğine verdiği değerden dolayı teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve yönetim kurulu üyelerine 4 ciltten oluşan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli kitapları hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum