Mahalle turlarında Başkan Kılıç'a sevgi seli

EGEOLAY/Sorunların yerinde çözümü için icraat birimlerinin yöneticileriyle mahalle turlarına devam eden Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, kentin ihtiyaç haritasını belirledi. İlk ziyaretlerdeki talepleri yerine getiren ve ikinci etap muhtar ve vatandaş ziyaretlerine büyük bir sevgi seli eşliğinde başlayan Kılıç, “Artık sadece seçim döneminde sokağa çıkan başkan dönemini sona ermiştir” dedi.

Mahalle turlarında Başkan Kılıç'a sevgi seli
Editör: Ege Olay
13 Aralık 2019 - 10:46
Halkla birlikte yönetim ilkesini benimseyerek Buca’nın 47 mahallesine çıkarma yapan Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, rotasına Akıncılar, Şirinkapı, Çaldıran, Laleli, Cumhuriyet, Aydoğdu, Murathan, İzkent mahallelerinde devam etti. Bu turlar kapsamında, başkan yardımcıları ve icraat müdürlükleriyle birlikte muhtarların kapısını çalan Başkan Kılıç, mahallelerin öncelikli çözüm bekleyen sorunlarını not etti. Gelen taleplerin gerçekleştirilmesi için hazırlanan planlama doğrultusunda çalışma yapan müdürlükler, asfaltlama, temizlik, bakım onarım, park bakım ve yenileme başta olmak üzere gelen taleplerin tamamını yerine getirdi.

“İŞTE BURASI BİZİM GERÇEK MAKAMIMIZDIR”

Her buluşmada hemşehrilerinin taleplerini teker teker dinleyen Kılıç, Çaldıran Mahallesi’nde de yoğun bir kalabalıkla karşılandı. Adeta miting gibi gerçekleşen ziyarette sorunlarını aktaran Çaldıranlılar, Buca’nın en eski mahallelerinden olmalarına karşın yıllardır hiçbir başkanın mahalleye ilgi göstermediğini ifade ederek teşekkür etti. Mahallenin kökten bir değişim gerçekleştirebilmesi için Buca Belediyesi olarak düğmeye bastıklarını ifade eden Kılıç ise, “İşte burası bizim gerçek makamımızdır. Bu toplantılar gerçek bir halk meclisi oluyor. Buca’yı hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

BUCA’NIN İHTİYAÇ HARİTASINI OLUŞTURUYORUZ

Buca’nın tamamında gerçekleştireceği mahalle turlarını belirli periyotlarda yineleyeceğini ifade eden Kılıç, “Şu an ziyaretlerimizde muhtarlarımızdan ve hemşehrilerimizden acil çözüm bekleyen sorunları not alarak anında çözüm üretiyoruz. Aynı zamanda hangi projenin neresi için daha faydalı olacağını, o hizmeti kullanacaklara soruyoruz. Her bölgenin farklı talepleri farklı ihtiyaçları var. Biz de hemşehrilerimizin, muhtarlarımızın görüşleriyle Buca’nın ihtiyaç haritasını oluşturuyoruz. Mahalle turlarımız, planlamalarımız görevde olduğumuz sürece devam edecek. Biz bir söz verdik.  Artık sadece seçim döneminde sokağa çıkan başkan dönemini sona ermiştir” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum