Lgs Birincisi Bir Devlet Okulundan

EGEOLAY/İzmir Bornova ilçesi İsmet Sezgin Ortaokulunda okuyan 8. Sınıf öğrencisi Engin Deniz Sırdaş, 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılan LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.

Lgs Birincisi Bir Devlet Okulundan
Editör: Ege Olay
04 Temmuz 2021 - 13:22
İlknur ve İhsan Sırdaş’ın çocukları olan Engin Deniz, “Bu başarıyı yakaladığım için çok mutluyum. Bu süreçte maddi ve manevi olarak sürekli yanımda olan aileme minnettarım. Başarı odaklı olmak, her zaman önceliğim oldu. Eğitim hayatım boyunca planlı ve düzenli çalışmayı ilke edindim. LGS sınavının bir maraton olduğunu, işimin de zor olduğunu biliyordum. Öğretmenlerimin de yönlendirmesiyle sınav anına kadar düzenli çalışmaya devam ettim. Yaptığım deneme sınavlarında boş bıraktığım ya da yanlış yaptığım soruların doğru cevaplarını öğrenmek için öğretmenlerimle iletişim kurdum. Düzenli kitap okumam da uzun paragraf sorularını anlamamı kolaylaştırdı. Bütün bunların yanında sınav anını da sakinliğimle doğru yönettiğimi düşünüyorum. Sınav sonrasında 500 tam puan alacağımdan emindim.” şeklinde yaşadığı süreci anlattı.

Engin Deniz Sırdaş, “Bana desteğini esirgemeyen öncelikle aileme daha sonra tüm öğretmenlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum