LGBT dayatmasına karşı aileler İzmir'de buluşacak!

EGEOLAY/İzmir’de 150’ye yakın demokratik kitle örgütleri LGBT dayatmasına karşı İzmir Büyük Aile Platformu’nu kurdu.

LGBT dayatmasına karşı aileler İzmir'de buluşacak!
Editör: Ege Olay
27 Ekim 2022 - 15:09
İzmir Büyük Aile Platformu adı altında buluşan demokratik kitle örgütleri 27 Ekim günü Alsancak Volley Hotel’de 6 Kasım Pazar günü yapacakları Büyük Aile Buluşması’nı duyurdu.

İzmir Büyük Aile Platformu adına konuşma yapan Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkan Yardımcısı Nuriye Kadan, “En büyük gücümüz aile diyoruz! Aile değerlerini hiçe sayan her türlü oluşuma ve dayatmaya karşı büyük bir gücüz” diyerek İzmir Büyük Aile Platformu’nu tanıttı.

“LGBT İDEOLOJİSİNİ KABUL ETMİYORUZ”

Kadan, “Ülkelere ve Türkiye’mize yönelik sürdürülen LGBT dayatmasının; Ailenin tahrip edilmesi, gençlerimizin bütün aidiyet ve değerlerinden kopartılarak yozlaştırılması, kadının değersizleştirilmesi, Çocuklarımızın cinsiyetsizleştirilmesi, demek olduğunun bilincindeyiz. Toplum ve hukuk nezdinde dayatılan LGBT ideolojisini kabul etmiyoruz. Toplumun temel taşı olan aile kurumunun yozlaştırılmasına ve toplum yapısının bozulmasına karşıyız” diyerek LGBT dayatmasının aile kurumunu zedelediğini belirtti.
LGBT dayatmasının aynı zamanda bir çocuk istismarı olduğunu söyleyen Kadan, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın cinsiyetiyle oynanmasına ve çocuk istismarına karşıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘dünyanın en münevver, en faziletli ve en ağır kadını’ dediği kadınlarımızın değersizleştirilmesine karşıyız” dedi.

“İZMİRLİ AİLELERİMİZİ BÜYÜK AİLE BULUŞMASINA BEKLİYORUZ”

İzmir Büyük Aile Platformu’nun 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’da  Konak Meydanı’nda yapacağı Büyük Aile Buluşması’na platform adına tüm İzmirlileri davet eden Nuriye Kadan son olarak şunları söyledi:
“Bireyleri hedef alan nefret söylemleriyle konunun saptırılmasını ve provoke edilmesi istemiyoruz. Milletimizin ve tüm insanlığın LGBT dayatmasına karşı sessiz kalmasını istemiyoruz. LGBT tehlikesinin farkında olmayan kesimler sebebiyle insanlığın felakete sürüklenmesini istemiyoruz. Din, dil, ırk, mezhep, siyasi görüş, ideoloji farkı gözetmeksizin ülkesini seven herkesin bu çağrımıza kulak vermesini istiyoruz. İzmir Büyük Aile Platformu olarak İzmirli ailelerimizi 6 Kasım Pazar günü saat 14’te Konak Meydanı’nda yapacağımız  Büyük Aile Buluşmamıza bekliyoruz!”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum