Kurultay'ın açılışını Tunç Soyer yapacak

EGEOLAY/Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) 29 Kasım Cuma günü İzmir’de gerçekleştireceği 11’inci Küresel Isınma Kurultayı’nın programı netleşti.

Kurultay'ın açılışını Tunç Soyer yapacak
Editör: Ege Olay
26 Kasım 2019 - 10:46
İzmir Alsancak’ta Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi’nde saat 12.30’da başlayacak Kurultay’ın açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yapacak.

Açılışta EGD Başkanı Celal Toprak ve Küresel Isınma Kurultay Komitesi adına Ali Haydar Bozkurt ve EBSO Başkanı Ender Yorgancılar da söz alacak.





Temiz Enerji Temiz Kentler başlığı ile yapılacak Küresel Isınma Kurultayı’nın ilk oturumunda Mehmet Aktaş’ın (Yaşar Holding Yönetim Kurulu üyesi - İcra Başkanı) moderatörlüğünde gazeteciler konuşmalarını yapacak.





İkinci oturumda ise ekonomi dünyasını görüşlerini açıklayacak. Toplantının son oturumu ise konunun ayrıntıları ile değerlendirileceği forum şeklinde olacak. Bu oturuma Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz katılacak. Ayrıca bu oturumunda EGD Yüksek İstişare Kurulu üyesi Coca-Cola İçecek Kurumsal İlişkiler Direktörü / Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yıldırım ile Prof. Dr. Şevkinaz Gümüşoğlu Kurultay’ın genel bir değerlendirmesini yapacak. Küresel Isınma Kurultayı ödül töreni ile sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum