Kukuli ve Arkadaşları Westpark'a Geliyor!

EGEOLAY/İzmirlileri ilklerle buluşturup özel deneyimler yaşatan alışveriş merkezi Westpark Outlet, karne hediyesi olarak çocuklarla Kukuli’ yi buluşturmaya hazırlanıyor!

Kukuli ve Arkadaşları Westpark'a Geliyor!
Editör: Ege Olay
11 Haziran 2019 - 11:58
Tankar Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, açıldığı günden bugüne kadar adından sıkça söz ettiren etkinlikleriyle İzmir’ deki alışveriş merkezi kavramına yepyeni bir soluk getiren Westpark Outlet yaz tatili öncesi çocukları Kukuli ve arkadaşları ile eğlendirecek.

TRT Çocuk ekranlarının en çok izlenilen ‘Kukuli’ çizgi filminin şarkılarından oluşan konserlerle çocuklar hayranı oldukları çizgi film karakteri Kukuli ve arkadaşlarının en yeni maceralarına Westpark’ta ortak olacak.

3 gün sürecek müzik ve dans dolu sahne etkinliklerinde çocuklar yaz tatilinin gelişini Kukuli ve arkadaşları ile kutlayacak. 14-15 ve 16 Haziran tarihlerinde AVM’nin etkinlik alanında ücretsiz olarak, halka açık bir şekilde yapılacak etkinliğin saatleri 14:00-16:00 ve 18:00 şeklinde olacak.

İzmir’de ilk kez Westpark Outlet’ te gerçekleşecek olan bu eğlence dolu etkinliğe tüm çocuklar davetli!

 

Çocuklara Westpark’ tan Karne Hediyesi

        

Westpark Outlet karnesini danışma bankosunda gösteren çocuklara yaz tatili boyunca çocukların elinden düşmeyecek boyama kitabı ve boyama seti hediye ediyor. Stoklarla sınırlı olan bu hediye için Cuma gününden itibaren karnesini alan çocuklar Westpark Outlet’in danışma bankosuna bekleniyor!

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum