Konaklı 'Minik Kalpler'den Anneler Günü sürprizi

EGEOLAY/Konak Belediyesi yaklaşan Anneler Günü öncesi Oyun Odası’nın minik kursiyerleriyle anneler için sürpriz etkinlik düzenledi. Gültepe ve Aziziye semt merkezleri ile başlayan Anneler Günü etkinlikleri Oyun Odası’nın yer aldığı diğer semt merkezlerinde devam edecek.

Konaklı 'Minik Kalpler'den Anneler Günü sürprizi
Editör: Ege Olay
09 Mayıs 2024 - 22:47
Konak Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Oyun Odası’nın 4-6 yaş grubu kursiyerleri ile birlikte yaklaşan Anneler Günü için sürpriz etkinlik düzenledi. Gültepe ve Aziziye semt merkezlerindeki gösterilerle başlayan Anneler Günü etkinlikleri, Oyun Odası’nın yer aldığı diğer semt merkezleri ile İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi, Toros Sosyal Tesisleri’nde ve Sanathane’de devam edecek. Aziziye Semt Merkezi’nin önünde gerçekleşen bugünkü etkinliğe minik kursiyerlerin anneleri ile mahalle sakinleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tüm sevimlilikleriyle ‘Minik Kalpler’ sınıfının kursiyerleri anneleri için dans edip şarkılar söyledi. Minikler alkışlar eşliğinde dans ederken, Eslem Sultan Doğan ve Zeynep Duğay’ın okuduğu ‘Anne’ isimli şiirlerle tüm anneler duygusal anlar yaşadı.
Anneler de yarıştı
Miniklerin anneleri için hazırladığı anlamlı etkinlik unutulmayacak anlara sahne oldu. Oyun Odası öğretmeni Zehranur Şentürk bu özel günde anneler için de yarışmalar düzenleyerek onlara sürpriz yaptı. Çuvalla yürüme, kaşıkla yumurta taşıma, yoğurt yeme ve çorap eşleştirme yarışmalarıyla anneler, eğlenceli bir rekabet içine girdi. Renkli anların ardından anne ve çocuklarının fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’la olan fotoğrafıyla son buldu.
Anneler ve çocukları için özel konser
Anneler Günü etkinliği, önümüzdeki günlerde Mersinli, Zeytinlik ile İsmetpaşa Semt Merkezleri’nde devam edecek. Ayrıca İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde de 50 yaş üstü kursiyerlerin yaptığı el sanatları ürünleri de düzenlenecek bir sergi ile beğeniye sunulacak. 12 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Toros Sosyal Tesisleri’nde ‘Mikrop Hikmet’ lakabıyla tanınan İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş annelere özel konser verecek. Aynı gün saat 18.00’de ise Anneler Günü etkinliği Sanathane’de devam edecek. Bu özel günde Grup İmbat Basmaneli anneler ve çocukları için sahne alacak.
10 Mayıs 2024 Cuma
11.30: Mersinli Semt Merkezi (Mersinli Parkı) - Oyun Odası Kursu Anne Çocuk Etkinliği
13.30-15.00: Zeytinlik Semt Merkezi (Tülay Aktaş Parkı) - Oyun Odası Kursu Anne Çocuk Etkinliği
14.00: İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi - Anneler Günü Sergisi
12 Mayıs 2024 Pazar
14.00: Toros Sosyal Tesisleri - Anneler Günü Konseri (Mikrop Hikmet)
18.00: Sanathane - Basmaneli Kadınlarla Buluşma ve Grup İmbat Anneler Günü Konseri
13 Mayıs 2024 Pazartesi
13.30: İsmetpaşa Semt Merkezi - Oyun Odası Kursu Anne Çocuk Dans Gösterisi


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum