Reklam

Konak Belediyespor sezona hazır

EGEOLAY/Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunun ilk maçında ALG Spor’u misafir edecek. Atatürk Stadı 1 No’lu Yan Saha’da oynanacak maça tüm İzmirliler davetli.

Konak Belediyespor sezona hazır
Editör: Ege Olay
17 Aralık 2021 - 12:19

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde B grubunda yerini alan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ilk maçında Gaziantepli ALG Spor ile karşılaşacak. 2021-2022 sezonuna, Karaburun Gençlik Spor Tesisleri’nde kampa girerek iddialı hazırlanan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, konuk takım ALG Spor’u 19 Aralık Pazar günü saat 13.00’te, Atatürk Stadı 1 No’lu Yan Saha’da ağırlayacak.

 

İzmir’e gurur yaşatacaklar

İlk maç öncesi takım oyuncularına sezonda başarı dileklerini ileten Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, sadece belediye başkanı olarak değil eski bir futbolcu ve spor kulübü yöneticisi olarak da Konak Belediyespor’un yanında olduğunu dile getirdi. Konak’ın gururu kadın takımına inancının tam olduğunu ifade eden Başkan Batur, “Takımızın Konak’ı ve İzmir’i en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancımız tam. Bugüne kadar gösterdikleri başarılarla ve kadın futbolunun gelişmesine olan katkılarıyla bize gurur yaşattılar. Bu sezon da en iyi şekilde mücadele edeceklerine ve başarıya ulaşacaklarına eminiz” dedi.

 

İlk hedef grup liderliği

Yeni statüsüyle 24 takımın iki grupta mücadele edeceği Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Konak Belediyespor B Grubu’nda yer alıyor. 22 hafta sürecek normal sezon sonunda gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar play-off, son 4 sırada kalanlar ise play-out mücadelesi verecek. Öncelikli hedefi grup liderliği olan Konak, ilk maçında pazar günü saat 13.00’te Gaziantep temsilcisi ALG Spor ile Atatürk Stadı 1 Nolu Yan Saha’da karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum