Kırkpınar'ın iftar sofrası şölen alanına dönüştü: 6 bin kişi katıldı!

EGEOLAY/Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar'ın ev sahipliğinde Sevgi Yolu'nda düzenlenen iftar programına 6 binin üzerinde Bayraklılı vatandaş katıldı. Mesnevi gösterileri, macun ikramı, Hacivat - Karagöz oyunu gibi etkinliklerinde yer aldığı program şölen havasında gerçekleşti.

Kırkpınar'ın iftar sofrası şölen alanına dönüştü: 6 bin kişi katıldı!
Editör: Ege Olay
25 Mart 2024 - 15:57
Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar'ın Bayraklı Sevgi Yolu'nda düzenlediği iftar programı şölene dönüştü. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ın da katıldığı iftar programında 6 binin üzerinde Bayraklılı vatandaş, Kırkpınar'la bir araya geldi.
 
Kırkpınar birlik mesajları verdi
 
Mesnevi gösterileri, macun ikramı, Hacivat - Karagöz oyunu gibi etkinliklerinde yer aldığı program büyük coşkuyla gerçekleşirken, Bilal Kırkpınar Sevgi Yolu'nu baştan aşağı dolduran Bayraklılı hemşehrilerine Ramazan Ayının önemini anlatarak, birlik mesajları verdi.
 
Miting alanına dönüştü
 
Miting alanına dönüşen iftar sofrasında Bayraklı'nın 5 yıl daha kaybedemeyeceğinin altını çizen Kırkpınar, oy kullanacak her vatandaşın kendisine, ailesine ve ilçesinin geleceğine oy vereceğini belirtti. Vatandaşlar, Kırkpınar'ın konuşmasını alkışlarla destekledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum