Kırkpınar Gümüşpalalılarla buluştu: Bana değil kendinize oy vereceksiniz!

EGEOLAY/Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkanı Bilal Kırkpınar Gümüşpala Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni ziyaret ederek, Gümüşpalalı vatandaşları dinledi. Kırkpınar, ilçenin şehr-i emini olmaya talip olduğunu kaydederek, "Ben sizden kendim için oy istemiyorum, herkes kendine oy verecek." dedi.

Kırkpınar Gümüşpalalılarla buluştu: Bana değil kendinize oy vereceksiniz!
Editör: Ege Olay
19 Mart 2024 - 11:09

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, Gümüşpala'da yaptığı saha çalışmalarında Avcılar ve Atıcılar Derneği'ni ziyaret etti. Dernekte, Gümüşpalalı vatandaşlarla buluşan Kırkpınar, ailesinin 3 nesildir Bayraklı'da yaşadığını anlattı. Kırkpınar, Bayraklı'nın tüm sorunlarını ve çözümlerini gayet iyi bildiğini, vatandaşın sorunlarını çözeceğine, Bayraklı'nın şehr-i emini olacağına ve ilçeyi kalkındıracağına söz verdi.

 

"Aranızdan geliyorum"

Altyapı şikayetlerini dinleyen Kırkpınar, göreve gelir gelmez ilçede köklü altyapı yatırımları için işe koyulacağını aktararak, "21 yıldır siyasetin içindeyim, yaşımız 40, ömrümüzün yarısı bu yolda geçti. Halktan, sokaktan geliyoruz. Gittiğim her yerde 'Geliyorsunuz ama seçildikten sonra bir daha göremiyoruz' şikayetleri geliyor. Bir belediye başkanı o ilçenin şehr-i emini. Yeni dönemde sokakta yoğun bir çalışma başlatacağız. Köklü bir altyapı değişimine başlıyoruz. Yollar yamalı bohça olmayacak. Biz bu değişimi yaparken, doğalgaz, elektrik, internet için başta kazılacak ve yapılan altyapının üstüne yeni bir alt yapıyı kabul etmeyeceğiz. Yağmur giderleriyle, mazgallarıyla, kaldırımları ile Bayraklı’yı yeni baştan inşa edeceğiz. Burhan Özfatura da bizimle beraber" dedi.

 

"Çağa uygun çok amaçlı pazaryerleri yapacağız"

Pazaryerlerinin çağa uygun ve çok amaçlı olacağına dikkat çeken Kırkpınar, "Açık olan pazaryerlerimizin tamamını kapalı hale getireceğiz. Kapalıları da elden geçireceğiz. Adı kapalı ama yağmur yağdığında vatandaşın üstüne, pazarcının tezgahına yağmur suyu akıyor. Pazaryerlerimizde tuvaletler olacak. Pazar olmayan günler de pazaryerlerimiz otopark olarak hizmet verecek. Pazaryerlerimizin üstü bazı mahallelerimizde halı saha, bazı mahallelerimizde açık hava sineması olacak. Çalışmalarımız yapılırken biz makam odasında oturmayacağız. Biz de bizzat yerinde inceleyeceğiz çalışmaları, sokaklarda vatandaşımızla birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.

 

"Gümüşpala park ormanını çok seveceksiniz"

"60 projemiz var" diyen Kırkpınar, "Gençlerimizden kadınlarımıza, yaşlılarımızdan çevreye, sokak hayvanlarından pazaryerlerine, taziye evlerinden düğün salonlarına, ücretsiz sosyal marketten yeşil alan ve parklara varana dek projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi de Gümüşpala Mahallemize yapacağımız Park Ormanı. Çevre düzeni, zemini yapılmış, bahçe, yeşil alanları ve oturma alanları ile çok güzel bir mesire alanı oluşturacağız. Oraya gideceksiniz, pikniğinizi de yapacaksınız, mangalınızı da yakacaksınız, eğlencenizi de yapacaksınız. Böylece turizme sağlayacağımız katkının yanı sıra, vatandaşlarımız güven içerisinde, keyifle vakit geçirip sosyalleşebilecekleri dinlenme alanı sağlamış olacağız. Kısaca Gümüşpala Park Ormanı’nı çok seveceksiniz." açıklamasında bulundu.

 

"Kendime oy istemiyorum, siz kendinize oy vereceksiniz"

Kırkpınar, "Ben sizden kendim için oy istemiyorum, herkes kendine oy verecek. Geçtiğimiz günlerde birileri bir açıklama yaparak "Bize geçişler oldu" demişler ancak tek tek tespit ettirdim, bir tane geçiş yok. Hepsi algı operasyonu. Hizmetin konuşulmasını, projelerin konuşulmasını istemiyorlar. Bu seçimin tek konusu Bayraklı. Tapu meselelerini en kısa sürede çözeceğiz. Mülkiyet sorunlarını çözeceğiz. Biz mağduriyete izin vermeyiz. Doğru planlamaları yapamadıkları için bu sorunlar yaşanıyor. Biz doğru planlarla bu sorunların hepsini çözeceğiz." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum