Kırkpınar Bayraklı'da sıkmadık el bırakmıyor

EGEOLAY/Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, mahalle buluşmaları yaparak Bayraklıların sorun ve taleplerini dinliyor, projelerini anlatmaya devam ediyor. Kırkpınar, "Bayraklımızı adım adım dolaşıyoruz. Ben bu emanetin hakkını vermek için adayım. Sizler de şahitsiniz. Herkes bu seçimde kendine oy verecek. Belediye hizmetleri noktasında mevcut yönetim yeterli mi değil mi, bunun cevabını vererek oyunu kullanacak. Şu anda belediye hizmetleri konuşulmasın, ideoloji konuşulsun istiyorlar." dedi.

Kırkpınar Bayraklı'da sıkmadık el bırakmıyor
Editör: Ege Olay
14 Mart 2024 - 13:52

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mahallelere çıkartma yapan Kırkpınar esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından muhtarların, dernek temsilcilerinin de katılımıyla mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. Kırkpınar, projelerini anlatarak, sorunların çözümüne ilişkin yapacaklarının sözünü veriyor.

‘’Amatör spor kulüpleri masrafı düşünmeyecek’’

Kırkpınar cemevi dedelerinin de katıldığı mahalle toplantısında sorun ve talepleri dinledi. Yapılan mahalle buluşmasında Amatör Spor Kulübü temsilcileri belediyeden destek istediklerini ancak destek sağlanmadığını söyledi. Kırkpınar, "Amatör Spor Kulüpleri bir yerden bir yere maça gidecekler, masraf düşünüyorlar. Amatör Spor Kulüplerimiz artık bunları düşünmeyecek. Ulaşımdan, topuna, formasına kadar biz destek olacağız. Amatör Spor Kulüplerimize bir bina, bir mekan tesis edeceğiz. Gerekirse kira desteği vereceğiz. Dönem dönem piknikler, organizasyonlar tertip edeceksiniz ki bu iletişimi pekiştirecek. O zaman negatif elektriğinizi, kötü enerjiyi de atacaksınız." dedi.

‘’Koltuk peşinde değilim’’

Belediye başkanlığına ‘Koltuk’ için talip olmadığını vurgulayan Bilal Kırkpınar, "Belediye başkanlığı bir emanet, biz neye talip olduğumuzun farkındayız. Bayraklımızı adım adım dolaşıyoruz. Ben bu emanetin hakkını vermek için adayım. Sizler de şahitsiniz. Herkes bu seçimde kendine oy verecek. Belediye hizmetleri noktasında mevcut yönetim yeterli mi değil mi, bunun cevabını vererek oyunu kullanacak. Şu anda belediye hizmetleri konuşulmasın istiyorlar." açıklamasında bulundu.

‘’Pazaryerlerini biz yapacağız’’

"Yerel seçimlerin konusu hizmet" diyen Kırkpınar, "Kendi aralarında yaptıkları bir toplantıda  'Biz ne yapalım ne edelim Bayraklı'yı, Bayraklı'nın sorunlarını konuşturmayalım, ideoloji konuşulsun, genel siyaset konuşulsun' demişler. Buna arkadaşlarımız da şahit. Bu sebeplerle söylüyorum; herkes kendisine, ailesine oy verecek. Evlerimizi, dükkânlarımızı basan sel sen sağcısın, sen solcusun diyor mu? Pazaryerlerini sel bastığında pazarcıyı ideolojisine göre ayırıyor mu? 2009'dan beri tüm pazaryerlerini kapalıya çevireceğiz demişler, pazaryerlerinin hali ortada. Pazaryerlerinin tamamını kapalı, modern hale getirecek olan biziz. Pazaryerlerimiz sadece haftada 1 gün kullanılmayacak. Pazaryerlerimiz pazar olmadığı günler otopark olarak kullanılacak, üst katları halı saha, açık hava sineması olacak." dedi.

‘’Taziye evleri ve düğün salonları yapacağız’’

Kırkpınar sözlerini şöyle tamamladı:

"Bayraklımızda düğün günü de, ölüm günü de vatandaş sıkıntısıyla baş başa bırakılıyor. Acısı var ama gelen gideni ağırlayacağı sandalyeyi, çayı, taziye ikramını düşünüyor. Bizde taziye kültürü yaygın. Biz tüm mahallelerimizde taziye evlerini kuruyoruz, belediye görevlilerimiz orada olacak. Yemeğini ve tüm ikramlarını verecek. Düğün salonlarımızda mevcutları elden geçireceğiz, ışıklandırmasıyla, yeşillendirilmesiyle yenileyeceğiz. Şehit ve gazi yakınlarımızın düğününden 1 kuruş dahi almayacağız. Ve tabi ki yeni düğün salonları yapacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum