Kırgızistan İstanbul Başkonsolosundan MHP İzmir Yönetimine Ziyaret

EGEOLAY/Kırgızistan Cumhuriyeti İstanbul başkonsolosu Erkin Sopokov ve beraberindeki heyet MHP İzmir İl başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

Kırgızistan İstanbul Başkonsolosundan MHP İzmir Yönetimine Ziyaret
Editör: Ege Olay
29 Nisan 2019 - 12:35 - Güncelleme: 29 Nisan 2019 - 12:52
Yapılan görüşmede Kırgızistan cumhuriyeti ve Türkiye cumhuriyeti arasındaki dostluk ve kardeşlik bağı konuşuldu. Turizm ve ticaret ile ilgili geniş kapsamlı görüşmelerde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Vaskogroup A.AŞ’nin genel müdürü Hüsnü Seçkiner ve Afyonkarahisar ATG Yapı A:Ş’nin genel müdürü Turhan Gökpunar; Kırgızistan cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti arasında köprü oluşturmak ve bu görevi laiki ile yapmak için Fahri konsolosluk için evraklarını tamamlayarak Kırgızistan heyetine teslim edeceklerini açıkladı

Aynı zamanda Kırgızistan Cumhuriyeti'nin başkenti Bişkek ‘te faaliyet gösteren S.T.F Grup’un genel müdürü Hüsnü Seçkiner güzel İzmir’imizi en güzel şekilde tanıtacağım dile getirdi

Ziyaret sırasında Kırgızistan cumhuriyeti İstanbul başkonsolosu Erkin Sopokov MHP il başkan yardımcısı Şevket Alptekin ve heyetine Kırgızistan kalpağı hediye ederken il başkan yardımcısı partimizin teşekkür Plaketi hediye etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum