Kiraz'da Serkan Barut Yeniden Aday

EGEOLAY/CHP Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kiraz'da Serkan Barut Yeniden Aday
Editör: Ege Olay
21 Ocak 2020 - 23:12
Yeniden aday olduğunu açıklayan CHP Kiraz Gençlik Kolları Başkanı Serkan Barut, yaptığı açıklamada şunları kaydetti, “Atatürk’ün izinden ve daima doğrunun yanında ilerleyen bizler, Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç neferleri, ne olursa olsun her zaman partimizin yanında ve destekçisi olduk. Genel ve Yerel seçimlerde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak partimizi bir adım nasıl ileriye taşırız anlayışı ile ilerledik. Menfaat gözetmeksizin her zaman partimizin bayrağını salladığımız Gençlik Örgütümüz ile birlikte güzel etkinliklerin altına imzamızı attık. Kendilerine ayrıca saygılarımı şükranlarımı sunuyorum.



Partimin Bir Adım Daha İleriye Gitmesi İçin Adayım



06.02.2020 tarihinde gerçekleşecek olan Gençlik Kolları Olağan Kongresinde partimin bir adım daha ileriye gitmesi için Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağının yerelde ve genelde dalgalanması adına ADAY OLMA karına varmış bulunmaktayım. Gençlik Kolları Olağan Kongresinde aday çıkacak genç arkadaşlarıma bu süreçte başarılar dilerim.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak her zaman bir adım ileriye yönetimim ve genç arkadaşlarımız ile birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağımıza cani gönülden inanıyorum ve sözünü veriyorum.

Emeğin kutsal bir değer olduğu anlatılmadıkça; insanlık için, toplum için emek harcanması gerektiği ruhlara yerleştirilmedikçe geleceğimiz karanlıktır. Saygılarımı şükranlarımı sunuyorum.”Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum