Kılıçdaroğlu'ndan dünyaya sert mesaj: Beni Erdoğan'la karıştırmayın

EGEOLAY/CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak yayınladığı mesajlarla dünyaya seslendi.

Kılıçdaroğlu'ndan dünyaya sert mesaj: Beni Erdoğan'la karıştırmayın
Editör: Ege Olay
18 Temmuz 2021 - 17:30

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe olarak yayınladığı mesajlarla dünyaya seslendi.

''Beni Erdoğan ile karıştırmayın'' diyen Kılıçdaroğlu, ABD'nin çekilmeye hazırlanığı Afganistan'a Türk askerinin gönderilmesine ilişkin sert mesajlar verdi.
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları şöyle: ''Dünyaya sesleniyorum: Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum. Kimse kaçtığı yere askerimi bekçi; ülkemi de mültecilere açık hapishane yapamaz! Ben haram yemedim. Geliyoruz ve şimdiden söyleyeyim, çok çetin müzakereler sizi bekliyor. Yok öyle!

My call to the world: I’m nothing alike to Erdogan. I come from the Kuvayi Milliye tradition. No one can declare our soldiers as watchmen to where they fled; or declare my country an open prison to refugees. Let me tell you in advance, very tough negotiations are waiting for you.''(Gerçekgündem)


YORUMLAR

  • 0 Yorum