Reklam

Kentsel Dönüşümde 'ortak akıl' toplantısı

EGEOLAYNarlıdere’nin 4 mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Narlıdere Belediyesi, süreci takip etmek adına kurulan kentsel dönüşüm kooperatiflerinin temsilcileri ile ‘ortak akıl’ toplantısı yaptı. Dönüşümün nasıl yapılacağına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Ali Engin “Narlıdere’deki kentsel dönüşüm çalışmalarımızı ortak akıl ile sürdürüyoruz” dedi.

Kentsel Dönüşümde 'ortak akıl' toplantısı
Editör: Ege Olay
27 Ocak 2021 - 18:30
TEMSİLCİLER BİR ARAYA GELDİ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere’deki kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendirmek ve ortak akıl yaratmak adına, 4 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları için kurulan 5 kentsel dönüşüm kooperatifinin temsilcileri ile bir araya geldi. Kentsel dönüşümde gelinen süreç, yapılan çalışmalar ve dönüşümün yöntemi masaya yatırıldı. Başkan Engin, pandemi sürecinin bitmesi ile kentsel dönüşümde somut gelişmeler beklediklerini ifade etti, hiçbir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini belirti.  
 
“KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK”
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “4 mahallemizde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını ortak akıl ve fikir birliği ile sürdürüyoruz. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, örnek bir kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum