Reklam

Kemalpaşa Ören'e FIFA Standartlarında Futbol Sahası

EGEOLAY/Kemalpaşa Belediyesi, Ören 75.yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde futbol sahası ve açık hava düğün salonu inşa ediyor. İlçeye birçok yeni spor alanı kazandıran Kemalpaşa Belediyesi ayrıca mevcut tesislerin daha kullanışlı ve modern bir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor

Kemalpaşa Ören'e FIFA Standartlarında Futbol Sahası
Editör: Ege Olay
05 Mayıs 2021 - 12:53
Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan proje kapsamında FİFA standartlarına uygun 76x113 metre boyutlarında futbol sahasının yanına bir de toplam iki bin 200 metre kare alana açık hava düğün salonu inşa edilecek.
SOSYAL ALANLARLA BİRLİKTE İNŞA EDİLECEK
17 bin metrekare alana yapılacak olan ve kazı aşamasındaki proje dahilinde futbol sahasının yanı sıra; Yürüyüş yolu, futbolcular ve hakemler için soyunma odası, egzersiz alanı, çocuk oyun alanı, kafe, büfe,  umumi tuvaletler inşa edilerek mevcut tribünün de uzatılması sağlanacak. Ayrıca çalışmalar kapsamında açık hava düğün salonu içerisine gelin ve damat odası da bulunan bir sosyal alan yapılacak. Projede hızlı bir şekilde sona gelinmesi ve kullanıma açılması için 150 iş günü süre öngörülüyor.
“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Ören’deki futbol sahası ve açık hava düğün salonu projesini yerinde inceleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, “İlçemizde bulunan spor alanlarını daha modern ve kullanılır bir hale getirebilmek için çalışmalarımıza başladık. Kemalpaşa’mızın sosyal ve spor alanlarını özellikle gençlerimizin daha verimli kullanabilmesi amacıyla yeni baştan inşa ediyoruz. Öte yandan vatandaşlarımızın yaklaşan yaz mevsimiyle düğünlerini de rahat yapabileceği açık hava düğün salonu, proje bitiminde geniş kapasitesiyle hizmet verecek. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum