Reklam

Karşıyaka'da sanat dolu Şubat!

EGEOLAY/İzmir’in en önemli kültür ve sanat tesisleri arasında yer alan Hikmet Şimşek Sanat Merkezi, Şubat ayının ilk konserinde Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’nın (KODA) genç sanatçılarını müzikseverler ile buluşturdu. Gecede, KODA’nın da Başkemancısı olan Deniz Toygur Conus solist olarak sahne aldı. Vivaldi ve Piazzolla’nın eserlerini yorumlayan orkestra, salonu dolduran konuklara unutulmaz bir sanat şöleni yaşattı.

Karşıyaka'da sanat dolu Şubat!
Editör: Ege Olay
08 Şubat 2020 - 11:57
UNUTULMAZ AŞK ŞARKILARI

Karşıyaka’da bu ayın konser programı; Sevgililer Günü’ne ithafen 13 Şubat’ta ‘Aşk Şarkıları Konseri’ ile devam edecek. Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek konserin sanatçıları; Filiz Güneş (soprano), Levent Gündüz (tenor), Altuğ Dilmaç (bariton), Emrah Sayın (piyano), Gökmen Fahlioğulları (keman), Emir Batkan (bas gitar) ve Bora Peynirci’den (davul) oluşacak. Gecede; ‘Seninle bir dakika’, ‘Amigos para siempre’, ‘So in love’, ‘Bir Aşk Masalı’ ve ‘I love Paris’ gibi, Türk ve dünya müziğinin ölümsüz aşk şarkıları seslendirilecek.



250. DOĞUM YILINDA BEETHOVEN

Ayrıca 20 Şubat’ta Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde ‘250. Doğum Yılında Beethoven’ temasıyla, Şef Rengim Gökmen yönetiminde ve keman virtüözü Özgecan Günöz ile KODA Konseri; 27 Şubat’ta ise ‘Alfa Quartet Konseri’ gerçekleştirilecek. Tüm konser programına ilişkin 0232 330 64 04 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum