Karaburun Belediye Başkanından "Enginarlı" İntikam

EGEOLAY /Karaburun Belediye başkanı İlkay Girgin Erdoğan...

Karaburun Belediye Başkanından "Enginarlı" İntikam
Editör: Ege Olay
27 Şubat 2020 - 11:43 - Güncelleme: 27 Şubat 2020 - 11:49
Karaburun Belediye Başkanı İlknur Girgin Erdoğan,  akrabalarını işe yerleştirmesiyle ilgili Whatsapp paylaşımı yapan AK Parti Karaburun Gençlik Kolları Başkanı İrfan Kaya'dan, ilçe meydanında satışını yaptığı enginar ve limonlara zabıta aracılığıyla el koydurdu. Belediye Başkanı Erdoğan’ın bu şekilde, intikam aldığı ileri sürüldü.

 

 

Daha görevine başlayalı bir yıl bile olmadan adını skandallarla duyuran İzmir’in turistik ve tarım ilçesi Karaburun’un CHP’li Belediye Başkana İlknur Girgin Erdoğan, adını yeni bir skandalla daha duyurmayı başardı. Belediye Başkanı İlknur Girgin Erdoğan’ın belediyede işe yerleştirdiği akrabalarıyla ilgili iddiaları, AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulundu. AK Parti Karaburun Gençlik Kolları Başkanı İrfan Kaya da, İnan’ın sosyal medya paylaşımlarını, Whatsapp'ta üyesi olduğu grupta paylaştı.

 

 

Belediye Başkanının intikamı

Bu gelişmenin aktarıldığı Erdoğan ise sinirlendiği, Kaya'nın bahçesinde yetiştirdikleri limon ve enginarları satmak için ilçe meydanına gelmesi üzerine, zabıta ekiplerini gönderip 29 adet enginarına ve 2-3 kilogram limonuna 'seyyar satış' yaptığı gerekçesiyle el koydurdu. Belediye Encümenin de Kaya'ya uygulanacak para cezası tutarını önümüzdeki günlerde belirleyeceği ifade edildi.

 

Kimseye yok, İrfan’a ceza var

Öte yandan, köylüler başta olmak üzere birçok kişinin kendi bahçesinden ürettiği ürünleri satmak için ilçe meydanında yıllardır satışa sunduğu, ancak böyle bir uygulamanın ilk defa İrfan Kaya’ya yapılması dikkat çekti. Erdoğan'ın bu tür uygulamaları nedeniyle ilçede büyük gerginlikler yaşandığını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Adem Avcı ise, "Anlaşılan o ki tweette yazılanlar Başkan'ı çok rahatsız etmiş" diye konuştu. Olaya tepki gösteren Kaya da, Belediye Başkanının kendisine 'topuklu efe' imajı çizmeye çalıştığını ifade ederek, "Biz Karaburun'a sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.







YORUMLAR

  • 0 Yorum