KalDer'de Senem Kılıç Güven Tazeledi

EGEOLAY/Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden aday olan Senem Kılıç, oy çokluğuyla seçilerek güven tazeledi.

KalDer'de Senem Kılıç Güven Tazeledi
Editör: Ege Olay
08 Şubat 2020 - 12:27
İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen Genel Kurulda; yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ise

Hakan Ünlü (Başkan Yardımcısı) Serdar Oran (Sayman) Veysi Kubba, Naile Göçen Çukurova, Kenan Doğan, Sönmez Alev ve Okan Konyalıoğlu olarak belirlendi.





Genel Kurul'da konuşan Başkan Senem Kılıç, “Gönüllülük esasıyla faaliyetlerini sürdüren KalDer, yaptığı etkinliklerle kamu ve özel sektördeki tüm kurum ve kuruluşların yönetim ve iş kalitesini yükselterek rekabet seviyelerini de artırıyor. Oluşturduğu ortamda bireylerin de yaşam kalitesinde iyileşme sağlayabilmek adına büyük çabalar sarf ediyor. 2020 yılında ben ve Yönetim Kurulu üyelerimiz İzmir ve ülke ekonomisinin gelişmesi için daha fazla projeye imza atmak istiyoruz. kurumlar arası iyi uygulama örneklerinin ve deneyimlerinin paylaşıldığı etkinlikleri artırarak sürdüreceğiz. Hem sanayi kuruluşlarına hem de diğer kentlere örnek olacak kalite anlayışıyla İzmir'de farklı bir şube profili çizdik. Geçtiğimiz yıl KalDer İzmir Şubesi olarak üye sayımızı artırarak raha da güçlendik. Üyelerimizle birlikte işbirlikleri geliştirecek ve yeni fikirler de doğurabilecek bir ortam yarattık. Bu yıl da aynı şekilde hem kamu kurumları hem de özel kuruluşlarla yeni üyeliklere ve işbirliklerine imza atacağız” diye konuştu.





2020'DE İŞSİZLİKLE MÜCADELE HEDEFİ





2020 yılında üzerinde duracakları bir diğer konunun ise genç işsizliğiyle mücadele olduğunu kaydeden Kılıç, “ Üniversite öğrencilerine staj ve iş imkanı sağlamak için GençKal projesiyle birlikte önemli adımlar attık. Önümüzdeki günlerde bu projeyi yalnızca İzmir’de değil Ege Bölgesindeki diğer üniversitelerde de yaygınlaştıracağız. KalDer İzmir'in 2020 odaklarından bir diğeri de Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma hedeflerini uygulamak olacak. Şirketlerin çağa ayak uydurması ve sürdürülebilir şekilde büyümesi için önemli kriterleri içeren bu model, herkese önemli kazanımlar sunacak” dedi.





KalDer İzmir Şubesi'nin ilk kadın Yönetim Kurulu Başkanı ünvanını da hala gururla taşıdığını dile getiren Senem Kılıç, bu göreve bir kez daha seçilmekten ötürü tüm KalDer üyelerine teşekkürlerini sundu.





Resimaltı soldan sağa:





Kenan Doğan, Arif Kaya, Sönmez Alev, Haşiman Üsküdar, Hakan Ünlü, Atınç Abay, Senem Kılıç, Serdar Oran, Naile Göçen Çukurova, Fatih Uysal, Serhat Tolga Sönmez, Veysi Kubba ve Tunç Tuncer

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum