Reklam

"Kadınlarımızın Sahnedeki Sesi" İzsanat'ta

EGEOLAY/“Yaşamın Kaynağı Kadınlarımızın Sahnedeki Sesi” etkinliği 10 Şubat’ta Kültürpark’taki İzmir Sanat’ta. Etkinlik kapsamında kadınların başarılarını konu olan sergi, belgesel film gösterimi ve tiyatro oyununun yanı sıra bir de söyleşi yapılacak.

"Kadınlarımızın Sahnedeki Sesi" İzsanat'ta
Editör: Ege Olay
07 Şubat 2020 - 10:18
İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (SEFTİT) kapsamındaki Ürkmez Kadın Tiyatrosu “Yaşamın Kaynağı Kadınlarımızın Sahnedeki Sesi” adıyla bir etkinlik programı düzenliyor. Kadınların sanattaki başarılarını konu alan etkinlik, 10 Şubat Pazartesi İzmir Sanat’ta.

Program saat 15.00’te “Sahnedeki Kadınlar” başlıklı fotoğraf sergisiyle başlayacak. 16.00’da Elçin Elgin’in yönettiği Ürkmez Kadın Tiyatrosu’nun kuruluş öyküsünü anlatan belgesel film gösterilecek.17.00’deki “Kıvılcım Yaratan Kadınlarımız” söyleşisi Seferihisar Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Vedat Murat Güzel’in kolaylaştırıcılığında yapılacak. Söyleşiye İzmir Köy-Koop Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Neptün Soyer, yönetmen Elçin Elgin ve tiyatro oyuncusu Müjgan Hasdemir konuşmacı olarak katılacak. 19.30’da ise SEFTİT Ürkmez Kadın Tiyatrosu “Kız Çocuğu” adlı oyunu sahneleyecek. SEFTİT Ürkmez Kadın Tiyatrosu 2019’da Bedia Muvahhit Tiyatro ödüllerinden Göksel Kortay Jüri özel ödülü almıştı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum