Japonya'dan İzmir'e: Ege Olay Gazetesi'ne Teşekkür

ZERRİN ÇAPKIN/EGEOLAY-Japonya Ankara Büyükelçiliği Diplomatı Nozomu Fujimori, İzmir’e geldi. Fujimori, İzmir’in en çok okunan ilk üç gazetesinden Ege Olay’ı ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Taner Kılıç’a teşekkür etti.

Japonya'dan İzmir'e: Ege Olay Gazetesi'ne Teşekkür
Editör: Ege Olay
27 Mart 2024 - 18:11
2024 Yerel Seçimleri yaklaşırken, Türkiye’de hemen hemen her bölge İzmir’deki seçim yarışına odaklandı. Çeyrek asırdır CHP’nin kalesi olarak bilinen İzmir’de 2024 Yerel Seçimleri’nde yarış kızıştıkça, İzmir medyasına da büyük yük düşüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli haberlere imza atan Ege Olay Gazetesi ise bu bağlamda öne çıkan yerel gazeteler arasında görünüyor. Bu bağlamda, İzmir’in en çok okunan gazetelerinden Ege Olay gazetesi, Japonya’dan gelen ziyaretle yine gündeme geldi.

Japonya Ankara Büyükelçiliği Protokol Diplomatı Nozomu Fujimori Ege Olay gazetesi imtiyaz sahibi Taner Kılıç’ı İzmir’de ziyaret ederek, yerel seçim süreciyle ilgili ‘vatandaşların yerel seçimlere bakış açısı’ ve ‘oy oranları’ ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmede ‘medyada seçim sonuçları nasıl olur’, ‘vatandaşların beklentileri nedir’, ‘sunulan projelerde hangi aday daha verimli olur’ gibi konular konuşuldu. Aynı zamanda İzmir medyasının da performansına dair önemli değerlendirmelerde bulunuldu.


JAPON DİPLOMATTAN EGE OLAY’A TEŞEKKÜR

Son yıllarda İstanbul ve Ankara medyasına karşı kritik bir çıkış yakalayan İzmir medyası, özellikle 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Genel Seçimler’de gösterdiği performansla, ulusal bazda dikkatleri üzerine çekmişti. İzmir medyasının bu azmi, uzak doğuya dek ulaştı. Japonya Büyükelçiliği Diplomatı Nozomu Fujimori, İzmir’in en çok okunan gazetelerinden Ege Olay’ı ziyaret etti. Fujimaro, Ege Olay gazetesi imtiyaz sahibi Taner Kılıç’tan gazetenin okunurluğu ve başarıları hakkında detaylı bilgi edindi.


‘’EGE OLAY’IN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ’’

Japon diplomat Fujimaro, İzmir’in en çok okunan 4 gazetesi arasında yer alan Ege Olay gazetesi ve diğer 3 yerel gazetenin görüşlerine önem verdiğini belirtti. ‘’Ege Olay gazetesi gibi basın kuruluşlarının görüşleri bizim için çok değerli’’ diyen Fujimaro, görüşmeye dair ve Ege Olay gazetesinin başarısına dair edindiği bilgi ve notlar için de Ege Olay gazetesi imtiyaz sahibi Taner Kılıç’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum