İZSİAD 3. Geleneksel Tavla Turnuvası 13 Haziran'da

EGEOLAY/İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (İZSİAD) geleneksel hale getirdiği tavla turnuvasının üçüncüsü, 13 Haziran Perşembe günü Bortar Mutfak 93’de gerçekleştiriliyor.

İZSİAD 3. Geleneksel Tavla Turnuvası 13 Haziran'da
Editör: Ege Olay
07 Haziran 2019 - 09:51
Tavla turnuvasını bu yıl üçüncü kez düzenlediklerini ve artık bu turnuvanın geleneksel sıfatını hak ettiğini söyleyen İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Bir etkinlik üçüncü kez düzenleniyorsa, üç yıldır yapılabiliyorsa, o etkinlik “geleneksel” unvanını hak etmiş demektir. Önümüzdeki yıllarda da sürecek olan bu tavla turnuvamız ile üyelerimizi buluşturup sosyalleşmelerini sağlıyoruz. Aynı zaman da eğlenceli ve rekabet dolu bir akşam geçiriyoruz. Turnuvadan elde ettiğimiz geliri de sosyal sorumluluk projelerimizde değerlendiriyoruz. İZSİAD üyesi tavla tutkunlarımız,  üyelerimiz bu etkinliğimizi çok sevdi, biz de bu turnuvayı uzun yıllar devam ettireceğiz” dedi.



Ödüllü turnuva hakemler gözetiminde



Önümüzdeki yıllarda katılımın artarak süreceğini söyleyen Küçükkurt, “Hakemler gözetiminde yapılacak ve üç oyun üzerinden elemelerin yapılacağı turnuva sonunda gecenin birincisi Çesme Ontur Otel'de bir gecelik konaklama, ikincisi Rıhtım Restaurant’ta, üçüncüsü ise Eyvan Kebap'ta çift kişilik akşam yemeği ödüllerinin sahibi olacaklar” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum