İzmirliler Fuarda Migros Konserleri ile Müziğe Doydu

EGEOLAY/Dünyanın en önemli şehir fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 8 yıldır üst üste sanatçı sponsorluğunu üstlenerek İzmirlilere unutulmaz anlar yaşatan Migros, bu yıl da geleneği bozmadı. Türk pop müziğin sevilen isimleri Edis ve Simge Sağın konserleri ile İzmirliler fuarın tadını doyasıya çıkarttı.

İzmirliler Fuarda Migros Konserleri ile Müziğe Doydu
Editör: Ege Olay
16 Eylül 2019 - 11:09
Bu yıl 6-15 Eylül tarihleri arasında 88. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’na Migros damgasını vurdu. Birbirinden ünlü sanatçıları İzmirli sevenleriyle buluştururken yaptığı aktiviteler ile de 7’den 70’e her yaştan kişinin gönlüne taht kurdu. Edis ve Simge Sağın konserleri ile İzmirliler’e müzik dolu geceler yaşatan Migros, Aile Kulübü aktiviteleri, İyi Gelecek Elçileri ve Migros Sokağı ile fuarın cazibe merkezi oldu.





Migros’un düzenlediği konserleri 150 bin kişi izledi

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda her yaşa hitap eden aktiviteleri ile göz dolduran Migros, Migros Sokağı’nda düzenlediği etkinliklerde fuar ziyaretçilerini ikramlarla ve yüzbinlerce hediye çekiyle karşıladı. İkramlar ve aile bütçelerine katkı sağlayan hediye çekleriyle mutlu olan İzmirliler düzenlenen konserler ile coştu. İki gün boyunca 150 bin kişinin izlediği konserlerde unutulmaz anlar yaşanırken, Edis ve Simge Sağın en beğenilen şarkılarını İzmirliler için seslendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum