İzmirli ve Kocaelili iş kadınları buluştu

EGEOLAY/İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) İzmir’de bir araya gelerek işbirliği kararı aldı. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, “Kadın dayanışmasını kent sınırlarının ötesine taşıyacağız” dedi. KOİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yılmaz ise İZİKAD’ı İzmir’de ziyaret ederek İZİKAD ile işbirliği yapma kararı almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İzmirli ve Kocaelili iş kadınları buluştu
Editör: Ege Olay
15 Haziran 2021 - 12:08

Alliance Küçük Kulüp’teki toplantıda KOİDER’i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, konuşmasında Genç İzikad Projesi’nden, Tasarım ve Üretim Merkezi projesine, Akademi Eğitimlerine kadar yaptıkları etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Yaptığı konuşmada kadın dayanışmasının önemine dikkat çeken İZİKAD Başkanı Betül Sezgin, “Kadın dayanışması sınırların ötesindedir ve öyle de olmak zorundadır. Uluslararası projelerde yurtdışı kadın örgütleri ile bir araya gelip çalışmalar yaparken, ülkemizin diğer kentlerinin kadın dernekleri ile temaslarımızı arttırmak, işbirliği imkanları aramak da en az proje üretmek kadar değerli ve önemli. Umuyorum önümüzdeki dönemde KOİDER ile ortak projelere imza atacağız” diye konuştu.

“Sinerji yaratacağız”

 KOİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yılmaz ise İZİKAD’ın kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür etti. İZİKAD’ı kendilerinin de Kocaeli’de ağırlamak istediklerini ifade eden KOİDER Başkanı Yılmaz, “İzmir’in en önemli ve değerli STK’larının başında gelen İZİKAD ile ilişkilerimizi güçlendirmek hepimizin faydasına. Burdan doğacak sinerji ile ülkemiz kadınları için son derece faydalı işler çıkaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum