İzmirli Öğrenciler All Star'da Yarışacak

EGEOLAY/Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip Liselerarası Müzik Yarışması, yeni heyecanıyla devam ediyor.

İzmirli Öğrenciler All Star'da Yarışacak
Editör: Ege Olay
11 Temmuz 2020 - 10:19
1998-2019 yılları arasında, icra, kız solist, erkek solist, sahne performansı, orkestra, enstrüman ve özel ödüller kategorilerinde dereceye giren öğrencilerin ve okulların, 10 milyon kullanıcılı ‘’Hadi’’ kanalı üzerinden tekrar yarışarak oylanacağı, İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ın bu bölümünde, En İyi Enstrüman kategorisinde son 5 yılda dereceye giren okullar yarışacak. Yarışacak kategorilerde 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylamadan en fazla oyu alan okula, İpana tarafından karaoke müzik stüdyosu kurulacak.

Tüm dallarda ödül alan gruplar içinden en iyilerin seçileceği ve Ataman Erkul’un canlı sunumuyla Salı ve Perşembe günleri Hadi uygulaması üzerinden 21.30’da başlayacak yarışmanın beşinci bölümünde En İyi Enstrüman kategorisinde dereceye giren 7 ilden 18 öğrenci yarışacak.

İzmirli Öğrenciler All Star’da Yarışacak

Her bölümde farklı bir kategorinin değerlendirileceği All Star’ın 14 Temmuz Salı günü ‘’Hadi’’ kanalından canlı yayınlanacak beşinci bölümde, son 5 yılda ‘’En İyi Enstrüman’’ kategorisinde dereceye giren adaylar sunulacak ve video oylaması başlayacak. Son 5 yılda İstanbul, Aydın, Antalya, Trabzon, Tekirdağ, İzmir ve Mersin’den 18 öğrenci, en iyi olmak için yarışacak.

2016 yılında En İyi Enstrüman dalında ikinci olan Özel İzmir Amerikan Koleji’nden gitarist Ege Akyıldız ve 2015 yılında birinci olan Şehit Erkan Özcan Anadolu Lisesi’nden gitarist Hasan Ceylan, 14 Temmuz Salı günü yayınlanacak bölümde tüm zamanların en iyisi olmak için oylarınızı bekliyor.

Yarıştıkları dönemden sunumların ve hatırlatma videolarının izleyicilerle paylaşılacağı heyecan verici yayında, 25 Temmuz’daki finale kadar sürecek oylama sonucu en iyiler seçilerek sürpriz ödüller kazanacak.

Sadece Yarışan Değil İzleyen de Ödül Kazanıyor

Profesyonel olarak hazırlanan hatırlatma videolarının yanı sıra, sürpriz canlı bağlantılar ve eğlenceli sohbetler eşliğinde yapılacak yarışmada, her video gösteriminden sonra, izleyiciler arasında da programın sonunda 8 soruluk müzik içerikli bilgi yarışması yapılacak.

Bu heyecana katılıp en iyileri belirlemek, eğlenmek ve destek olmanız için yapmanız gereken tek şey ‘’Hadi’’ uygulaması indirip, uygulama üzerinden Salı ve Perşembe günleri 21.30’da İpana Türkiye Liselerarası Müzik Yarışması All Star’ı izlemek.

Salı günü beşinci bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan bölümde oylanacak En İyi Enstrüman kategorisinde son 5 yılda dereceye giren okullar şöyle:

2015 yılı birincisi İzmir Şehit Erkan Özcan Anadolu Lisesi, ikincisi İstanbul Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi ve üçüncüsü İstanbul Özel İstek Semiha Şakir Anadolu Lisesi

2016 yılı birincisi İstanbul Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi, ikincisi Özel İzmir Amerikan Koleji ve üçüncüsü Mersin Tarsus Amerikan Koleji

2017 yılı birincisi İstanbul Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi, ikincisi Aydın Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi & Özel Değişim Anadolu Lisesi ve üçüncüsü Özel Yakacık Doğa Anadolu Lisesi & Özel Kurtköy Doğa Anadolu Lisesi

2018 yılı birincisi Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, ikincisi Tekirdağ Çorlu İMKB Fen Lisesi & Tekirdağ Anadolu Lisesi, üçüncüsü İstanbul Gürlek Nakipoğlu Anadolu Lisesi

2019 yılı birincisi İstanbul Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi & Özel Kadıköy Akşam Lisesi, ikincisi Adnan Menderes Anadolu Lisesi, üçüncüsü İstanbul Şair Abay Konanbay Anadolu Lisesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum