İzmirli Kadın Senarist Gururlandırdı

EGEOLAY/İlk Senaryo Yarışmasının kazananı İzmirli bir kadın senarist oldu.

İzmirli Kadın Senarist Gururlandırdı
Editör: Ege Olay
09 Mayıs 2023 - 13:39
Denizbank sponsorluğunda TÜRSAK Vakfı tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmada İlk Senaryo Kategorisinin kazananı İzmirli Senarist Yönetmen Nil Deniz Demirel tarafından kaleme alınan Tuhaf Bir Gece isimli uzun metraj senaryo oldu.

Jüri Üyeliğini; Senarist Yönetmen  Ozan Açıktan, Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Deniz Kültür Yöneticisi Burcu Hancı, oyuncu Ege Kökenli, öykü ve senaryo yazarı Sema Ergenekon, oyuncu, yönetmen ve yazar Tamer Levent ve  yönetmen Türkan Derya gibi önemli isimlerin üstlendiği yarışmanın ödül  gecesinde konuşma yapan Nil Deniz Demirel, aldığı ödülün senaryoyu hayata geçirme konusunda kendisini daha da şevklendirdiğini belirtti.

“Filmimi İzmir’de Çekmek İstiyorum”

“Tuhaf Bir Gece”’nin çekim yolculuğunun başında olduğunu söyleyen Nil Deniz Demirel “ Önümüzde uzun bir yol var. Önümüzdeki süreçte senaryomuzu uygun festivallere ve destek platformlarına göndermeyi planlıypruz. Daha sonra film için yapılması gereken ön çalışmaların ardından sete gireceğiz. Film İzmir’de geçen bir hikayedir ve çekimlerini İzmir’de yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Onur Uzunlar
    11 ay önce
    Izmir’e ödül getirmesi ve emeği için ellerine sağlık. Uzun süredir böyle umut dolu bir İzmir haberi almamıştık. Tebrikler.