İzmir, Temiz Enerjinin Dünya Zirvesine Hazır

EGEOLAY/İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (ENSİA) paydaşı olduğu Best For Energy projesinin en kapsamlı uluslararası etkinliği 3-4 Mayıs tarihleri arasında Wyndham Grand Özdilek Oteli’nde gerçekleştirilecek.

İzmir, Temiz Enerjinin Dünya Zirvesine Hazır
Editör: Ege Olay
30 Nisan 2023 - 14:01
Best For Energy Zirvesi’nde Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda üst düzey şirket yöneticisi, ulusal ve bölgesel karar vericiler, akademisyenler, start-up'lar, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları ve küme organizasyonlarının temsilcileri bir araya gelecek.

Zirve öncesinde değerlendirmelerde bulunan Enerji Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ENSİA) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Kalaycı; üç yılı geride bırakmaya hazırlanan Best For Energy projesi ile Türkiye’de temiz enerji sektöründe faaliyet gösteren yüzlerce firmanın sinerji yaratmasına imkan tanıdıklarını vurguladı.

“POTANSİYELİMİZİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİYORLAR”

Bugüne kadar yapılan onlarca etkinlikte firmalar arasında potansiyel işbirlikleri ve yatırım olanaklarının geliştirilmesi yanında, Temiz Enerji’yi topluma daha doğru ve bilimsel esaslarla anlatma şansı yakaladıklarını kaydeden Kalaycı, “Best For Energy Zirvesi bütün bu çalışmaların taçlandığı bir buluşma olacak. Ülkemizin bu alandaki üstünlüklerini ve yatırım potansiyelini, dünyanın dört bir yanında muhataplarımıza anlatıyoruz. Çoğu kez de bizim potansiyelimize bizden daha fazla hakim olduklarını görerek şaşırıyoruz. Umarız misafirlerimizin ülkemizden memnun ayrılacakları, yeni yatırımlara kapıların aralandığı bir buluşma yaşayacağız. Bunun için heyecanımız dorukta.” dedi.
Best For Energy Zirvesi kapsamında 3 temel etkinlik yer alacak. Sektördeki trendlerin ve işbirliği imkanlarının tartışılacağı  uluslararası konferansın ardından küresel tedarik zincirine entegrasyonu hızlandıran ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek. Temiz enerji girişimcilerinin projelerini görücüye çıkartacağı ödüllü proje sergisi ve yarışması da zirvenin renkli gündemi arasında yer alacak.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum